sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Lumene Tasapainottava BB-voide

Sain Lumenellä työskentelevältä ystävältäni pari näytettä tästä Lumenen Tasapainottavasta BB- voiteesta, joka on rasvaiselle- ja sekaiholle. Näin kesällä tulee tarpeeseen tuotteet jotka estävät ihon kiiltoa, vaikka kyllä tuo otsa rasvoittuu talvellakin.
Mutta koska juuri mikään ei ole onnistunut estämään rasvoittumista/öljyyntymistä, en halunnut ostaa tätä täysikokoisena. Siksi siis näytepurkit. Sain näytteet molemmista sävyistä, 1 ja 2. Tällähetkellä kun kasvot ovat saaneet pientä sävyä, numero 1 on vielä sopiva kun siihen sekoittaa tipan kakkosta. Numero 2 on itsessään todella tummaa.


Voide on kehitetty:

-pitämään iho mattapintaisena ja supistamaan ihohuokosia
-tasapainottamaan ihon toimintoja
-ehkäisemään epäpuhtauksien muodostumista
-suojaamaan ikääntymisen ensimerkeiltä


Ilman meikkiä. Iho on tässä kuvassa ihan ok kunnossa. Leuka vain punoittaa edelleen.


BB- voide tasoittaa ihonväriä kivasti. Leukaan tarvitsee vielä erillisen peiteaineen. Voide on helppo levittää ja sitä pystyy hieman kerrostamaan.


Mutta mutta... Valitettavasti jouduin tähänkin pettymään keston ja kiillottomuuden suhteen. Jo muutaman tunnin päästä otsassa oli öljykerros...

Mutta jos vielä jaksaa innostua BB- voiteista ja etsii sellaista perushyvää voidetta, voin suositella tätä. Mutta en kuitenkaan kauhean rasvoittuvalle iholle. Plussaa suojakertoimesta 20.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)