tiistai 15. heinäkuuta 2014

L'oréal Exfotonic Exfoliating Scrub Gel

Äidiltä joululahjaksi saatu kuorinta on nyt ollut ahkerassa käytössä. Oon ehkä joskus muinoin käyttänyt tätä samaa kuorintaa, mutta en ole varma.


Tykkään tästä kuorinnasta. Tuoksu on raikas ja kuorivia rakeita on tarpeeksi, jotta kuorinta on myös tehokas. Kuorivana ainesosana on polyethylene, joka on yleisesti käytetty kuorinnoissa. Muovia siis. Kysyin farmaseuttiystävältäni tästä, ja hän sanoi että sitä käytetään sen takia että kuorinnasta saadaan "sileämpi", siis niistä kuorintapalleroista. Kun taas esim. luonnolliset kuorinta-aineet, kuten aprikoosinkivi, saattaa olla herkimmille ihoille liian raapiva. Niitä kun ei saa pyöristettyä sileämmäksi. Että näin.


Väriltään tämä on vihreää, joka mielestäni tuo vielä vähän lisää raikkautta tuotteeseen.


Kuorinta vaahtoaa jonkun verran, mikä ei haittaa. Tämän jälkeen iho on sileä ja pehmeä. Mielestäni tämä ei kuivata ihoa sen enempää kuin muutkaan kuorinnat. Toiset ovat moittineet tätä liian kuivattavaksi. Mutta koska itse rasvaan itseni päästä varpaisiin joka suihkun jälkeen eniwei, niin ei haittaisi vaikka vähän kuivattaisikin.

Hyvästä huolimatta, luulen että en ainakaan ihan heti palaa tähän kuorintaan tämän loppuessa. Johtuen osittain myös siitä että jonossa on tällähetkellä ainakin 3 muuta vartalonkuorintaa. :)

-T

2 kommenttia:

  1. Tää oli vuosia sitten mun suosikkikuorinta. Pitäis varmaan ostaa taas joku kerta uudestaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan oo muuttunu yhtään niiltä ajoilta :)

      Poista

Mielipiteitä? :)