tiistai 22. heinäkuuta 2014

Lavera Organic Malva & Organic Almond

Sain tämän Laveran Gentle Cleansing Milkin ollessani Laveran tuotekoulutuksessa talvella ja pitihän sille sitten hankkia kaveriksi saman sarjan kasvovesi.


Olen täysin myyty. Minulla ei ole aijempaa kokemusta Laveran kasvoputsareista (muistaakseni), mutta tämän kaksikon myötä on kyllä pakko testata myös muita putsareita.


Hellävarainen puhdistumaito on kuin silkkiä kasvoilla. Jo pitkään jatkunut ärtymys iholla on hävinnyt tämän putsarin myötä. Ei enää kirvelyä ja pistelyä. Putsari poistaa hellävaraisesti meikin (silmämeikkiin en ole testannut) jättäen ihon taivaallisen pehmeäksi ja sileäksi. Käytän tätä ykkösvaiheen putsarina ja aamuisin. Tuote on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle, mutta sopii myös täydellisesti pintakuivalle sekaiholleni. Luomumalva korjaa ihon rakennetta, rauhoittaa ja vähentää ärsytystä, mikä tuli huomattua. Luomumanteliöljy hoitaa ja ravitsee ihoa.
Tuoksuu makealle, itselleni tulee mieleen Ville Vallaton -drinkki :)


Kasvovesi puhdistaa, raikastaa ja kosteuttaa. Yleensä puhdistuksen jälkeen kun laittaa kasvovettä, ihoa alkaa hieman kirvelemään, mutta ei tämän kanssa. Tuoksu on hieman makeampi ja Ville Vallattomampi kuin puhdistusmaidossa. Ja ei muuten kirvele kasvovoidetta laittaessakaan!!

Tämä kombo tulee kyllä olemaan pelastus talvi-iholla. Pakko hankkia toinen satsi ensi talveksi. :)

Tuotteet ovat vegaaneja ja NaTrue -sertifioituja.

I'm in love! <3

Kukaan muu kokeillut näitä tuotteita?

-T

4 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta kasvovedestä hirveästi. Pullo voisi olla vähän isompi. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siitä pieni miinus että nää loppuu melko nopeesti. :P

   Poista
 2. Nämä voisivat niin toimia mun iholla nyt! Olen tykännyt ihan hirveästi kaikista kokeilemistani Laveran kasvotuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile Päivi ihmeessä! Mää aijon ostaa uuden satsin sit talveksi :)

   Poista

Mielipiteitä? :)