torstai 24. heinäkuuta 2014

InvisiBobble vastaan FeikkiBobble

Mulla on ollut jokunen näitä "FeikkiBobbleja" jo pari vuotta. Nyt n. kuukausi sitten päädyin ostamaan niitä aitoja InviseBobbleja. Väriksi päätyi luonnollisesti pinkki.


Kuvassa käyttämätön pinkki InvisiBobble ja sen kaksi vuotta käytössä ollut feikki. Nämä eroaa toisistaan sillä että pinkki on hieman lötkömpää, kun taas musta jämäkämpää. Pinkistä ei jää niin pahoja painaumia kuin mustasta. 

Mutta mutta...


Tässä kuvassa on edellisten lisäksi viikon käytössä ollut ja toisen viikon pöydällä lojunut InvisiBobble. IB on venynyt viikossa muodottomaksi, eikä palaudu enää entiselleen. Hiukset eivät myöskään pysy tiukasti kiinni, vaan lähtevät löystymään jossain vaiheessa... IB on myös mennyt niin pahasti kikkuralle ettei sitä saa enää suoraksi. 

Olen käyttänyt nyt vasta tuota yhtä aitoa versiota, boxissahan niitä on 3 kpl. En tiedä onko mulle osunut joku huono erä vai mikä, mutta olen todella pettynyt näihin. Kuten kuvasta näkyy, musta lenksu on pitänyt muotonsa koko parin vuoden ajan, vaikka olen sitä ahkerasti käyttäny.

Harmi, sillä olen noista feikeistä tykänny tosi paljon, mutta näissä oikeissa on kivemmat värit.

-T

8 kommenttia:

 1. Häh? No onpa jännä juttu. Näitä kun on niin hehkutettu. Ostin itsekin juuri yhden setin alkuperäisiä ja mietiskelin myös, että kauankohan kestää, ennenkuin venähtävät...

  VastaaPoista
 2. Mä en muista, mutta jostain olen lukenut samasta ongelmasta... Muodottomaksi on tosiaan mennyt. Itse en ole näitä käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon myös kuullu et nää olis katkennu helpommin :/

   Poista
 3. Minulla ihan sama juttu. :/ Olen tosin paksu hiuksinen ja kierrän monta kertaa IB:n hiuksiin. Kampaajani sanoi kyllä että max. kaksi kertaa olis hyvä. Mutta mutta, kun ei se muuten tunnu pysyvän... Ja minulla on siis kokeilussa ollut IB:stä pinkkejä ja sitten turkooseja ja molemmissa sama juttu, eli en usko sen johtuvan huonosta erästä. Poikkikin on mennyt monta, mutta niin on mennyt feikkejäkin mutta nehän saa helposti korjattua sulattamalla... Ja just tollei kikkuralla ja menettää muotonsa nuo IB:t.
  Minkä "merkkinen"/mistä tuo musta muuten on? Itsellä parhaiten muotonsa säilyttäneet just ton näköset vähän paksummat kuin IB ja ovat muistaakseni cailapin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni toi musta vois olla myös Cailapin... en oo kyllä yhtään varma. Ostin ne sokokselta. :) Ja joo, kyllä ponnarin pitää pysyy tiukasti ;)

   Poista
 4. Multa löytyy myös muutama paksumpi feikki ponnari Glitteristä ja ne on kestäneet muodossaan jo useamman kuukauden. Noi InvisiBobblet sen sijaan menettää myös mullakin muotonsa tosi herkästi ja menee tuollaiseen solmuun.. :/ Pari oon onnistunnut jopa jo katkomaan poikki, vaikka ihan normaalisti niitä oonkin hiuksiini kieputtanut..

  -Pauliina / allthelittleroyals.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mulla ei oo vielä katkennut, mutta tosi pahasti on löystyny et ei kannata enää käyttää..

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)