torstai 31. heinäkuuta 2014

Ilonan miitin saldoa

5. heinäkuuta juhlittiin Eyeshadow and Flame -blogin Ilonan tupareita. Meitä olikin koossa varsin kattava joukko kauneusbloggaajia, osa oli mulle tuttuja naamoja parista aijemmasta miitistä ja osan tapasin ensimmäistä kertaa. 
Kuviahan mulla kyseisestä tapahtumasta ei tietenkään ole :p, mutta niitä voi käydä katselemassa esim. Miss Piggy's Pearls -blogista.

Ilonahan oli pistänyt parastaan ja tullessani paikalle hän touhusi kovasti keittiössä. Tarjolla oli salaattia, pasteijoita, kuppikakkuja ja pientä suolaista. Itsehän olen erittäin rajoittunut ruuan suhteen, mutta pystyin syömään jauheliha-paprikapasteijaa joka oli taivaallisen hyvää. Vaikka masuongelman takia en olisi sitäkään saanut syödä. Myös kuppikakut olivat parhaita mitä olin koskaan syönyt... se kuorrute, om nom.

Oli kiva tutustua uusiin bloggaajiin joiden kuvia on vain nähnyt blogeissa. Kivaa oli :)

Ilona oli järkännyt meille kasan sponsoreita, joten tyhjin käsin ei todellakaan tupareista lähdetty.

Saimme 2 kassillista tavaraa, mutta tähän kuvaan olen yhdistänyt ne tuohon isompaan.


Oi joi.. Tän kuun uudet tuotteet listauksesta tulee piiiiiiitkä.


Tuoksunäytteitä oli 4. Erityisesti ilahduin tuosta Killer Queen näytteestä, sillä olen pohtinut sen ostamista mutta en ole raaskinut. Omassa pussukassani oli siitä vain tyhjä pahvi, mutta Ilonalla oli ilmeisesti niitä vähän useampi niin sain minäkin omani. Kiitos!


Fudgen shampoo ja hoitoaine kuiville ja käsitellyille hiuksille. Tulee tarpeeseen. Hiukseni on taas vaalennettu ja rupeavat näyttämään enemmän korpulta kuin hiuksilta. Ihan kohta loppuu edellinen shampoo ja pääsen korkkaamaan nämä. Näissä on ihana tuoksu ja kasseja penkoessamme koko Ilonan kämppä tuoksui shampoolle.


Kynsilakkoja tuli useampi, mutta sain vielä toiselta bloggaajalta ainakin yhden lakan lisää.


Kynsille päätyi heti Zoyan Pixie Dust sävyssä Cosmo.


Samparilta tuli yönaamio ja kuorinta. Tämä sarja onkin näkynyt useammassa blogissa tämän kevään ja kesän aikana, joten kiva päästä itsekin testailemaan.


Meikkejä tuli myös. Rimmeliltä huulipunakynä, IsaDoralta luomivärikynä ja luomiväripaletti. Tuo paletti mulla jo on, joten se menee kiertoon. L'oréalilta sininen luomiväri ja sininen Miss Manga -ripsiväri. Laveralta meikkivoide ja CC-voide näytteitä. Yves Rocherilta nestemäinen kuultovoide (?) ja Monoi kultahippuvoide. Ja sokerina pohjalla mun ensimmäinen Zuiin tuote, luomiväri.


Baby Lipsejä oli 2, mutta röyhkeästi ryöväsin vielä kolmannenkin. Käytössä on nyt tuo sininen, ja valitettavasti se ei ole vielä vakuuttanut mua. Huulille tuntuu jäävän vain rasvainen kalvo joka ei imeydy.


Arvonnasta voitin Opin Toucan do it if you try- kynsilakan sekä viilan.


Tässä vaiheessa assari tuli mukaan kuvioihin. Born to bion kuivaöljy. Tämänkin mulla oli jo, joten annoin sen Heidille.


Kynsijuttuja. Sally Hansenin Cuticle Eraser + Balm. Tätä oon monta kertaa ihmetellyt Bernerillä, mutta en ole ostanut. Mavalan Pikakuivattava hoitoöljy kuulostaa todella mielenkiintoiselta. Mavala Cuticle Remover tulee tarpeeseen, koska mulla kynsinauhat kasvavat hetkessä kynsien päälle, ja olen todella laiska tekemään asialle mitään. Kynsipetini on muutenkin todella lyhyt, joten kynsinauhojen taakse työntäminen pidentäisi sitä hieman. Pitää nyt ottaa tää ahkeraan käyttöön.


Vaihdossa sain Neiti Kameleontti -blogin Päiviltä Dr. Hauschkan Facial Stem Bathin. Tähän pitää tutustua tarkemmin sitten ajan kanssa.

Lisäksi yksi tuote josta en tajunnut ottaa kuvaa, mutta joka on ollut ahkerassa käytössä ja oli yksi mieluisimmista jutuista pussukassa, oli Ilonan tekemä Take a Bow -rusettiponnari. Saimme valita ennen juhlia haluammeko ponnarin vai pannan. Valitsin ponnarin koska en tiennyt/tajunnut mistä on kyse, mutta kun näin ne pannat tajusin että mun on pakko hankkia myös sellainen! 

Että sellainen kasa. Mies pyöritteli silmiä kun tulin kassin kanssa kotiin, mutta istui kiltisti matolla näyttäessäni kaikki mitä olin saanut.

-T

2 kommenttia:

  1. Toi Sally Hansenin Cuticle Eraser näyttää ihanalta, jotenkin karkkimaiselta! :) Kuulemma ainakin joissain Baby Lipseissä on aluksi tuo kalvo, mutta se kuluu käytössä tai sormella hinkattaessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nyt käyttäny sitä Baby Lipsiä muutaman viikon päivittäin, mut edelleen siinä on se kalvo, eikä se kosteuta :(

      Poista

Mielipiteitä? :)