sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

L'oréal Youth Code Super-Concentrated Serum

Äidiltä joululahjaksi saadussa kosmetiikkakasassa oli mukana tämä Youth Coden seerumi.


Pullo on mielestäni tyylikäs ja pipettikorkki on hygieeninen. Miinusta tulee kuitenkin siitä että pullosta ei näe läpi milloin tuote on loppu.

Seerumi lupaa parantaa ihon palautumiskykyä, häivyttää väsymyksen merkkejä ja "estää" juonteiden syntyä. Päivittäin käytettynä seerumi lupaa parantaa muiden Youth Code -tuotteiden kosteuttavaa tehoa. Vain muutama tippa riittää.

Patentoitu Pro-Gen teknologia auttaa ihon kykyä toipua ja suojata itseään mm. stressiltä, tupakan savulta ja saasteilta.


Yhteen pipettiannokseen tuli kerralla liikaa seerumia, koska pieni tippa riittää. Ihotuntuma oli miellyttävä ja ihosta tuli heti pehmeämmän tuntuinen.
Valitettavasti muuta en sitten huomannut. En ainakaan mitään hehkumista. Tätä käyttäessä ihoni oli ärtynyt ja seerumi (monen muun tuotteen tavoin) poltteli leuassa, poskilla ja nenänpielissä. Käytin yhdessä tämän kanssa myös sarjan yövoidetta, mutta jouduin sen laittamaan jäähylle ärtyneen ihon ja kirvelyn takia.

Voisin käyttää tätä kuitenkin uudestaan, ihoni ollessa paremmassa kunnossa.

Karkkipäivän Sanni kirjoitti jo muutama vuosi sitten tästä seerumista ja siitä miten se on lähes identtinen Lancomen Genifique- seerumin kanssa. Tämä täytyy kyllä todeta, että vaikka näin tuon postauksen vasta tämän käyttöön ottamisen jälkeen, tuli heti sellainen fiilis että ihan kuin tässä olisi jotain tuttua. Onhan Genifique pulloltaan tietenkin ylellisemmän näköinen, mutta yhtäläisyyksiä kuten musta väri ja pipetti näistä löytyy.

Incilistalta löytyy mm. glyseriiniä ja ihon kosteuden haihtumista estävää silikonijohdannaista. Ykkösenä listalla tosin komeilee hieman omituinen Gram- positiivinen bakteeri, jota tavataan ruuansulatuselimistössä. Paula Begoun mukaan ei ole näyttöä siitä että kyseisellä bakteerilla olisi hyötyä iholla...

Huolimatta siitä että tämä kuitenkin oli ihan kiva tuote, en usko että ainakaan ostan sitä lisää, sillä uskon että minulle on tuolla jossain olemassa se täydellinen seerumi!

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)