torstai 12. kesäkuuta 2014

Collin 5 Expertise Cellular Eye Contour Cream

Sain tämän silmänympärysvoiteen lahjaksi työharjoittelun aikana ja nyt vihdoin se on otettu käyttöön.

Collinin Anti-age Visible signs- linja on suunnattu ensimmäisille ikääntymisen merkeille ja ennaltaehkäisemään juonteita sun muita. Suositusikä on 30+, mutta tätä voi käyttää jo 25+ ikäisetkin.

Collin on siis ranskalainen hoitolasarja.


Pikkuruinen miinus tulee purkkimuodosta, jotenkin kun silmänympärysvoidetta tulisi käyttää todella pieni määrä kerralla, on purkista turhauttavaa sörkkiä voidetta spaattelilla (joka minun tapauksessani on pikkuruinen maustelusikka).


Purkin ulkomuoto on hyvin yksinkertainen, hoitolatuote kun on kyseessä. Hoitolatuotteet ovat ulkonäöltään hyvin pelkistettyjä, sillä yksinkertaisilla pakkauksilla saadaan tuotteen hintaa hieman laskettua. Itseäni tämä kuitenkin miellyttää.


Voide lupaa 5 eri vaikutusta:

Kiinteyttää
Kosteuttaa
Vähentää ryppyjä ja juonteita
Vähentää turvotusta ja silmäpusseja
Vähentää tummuutta.

Minun on hankala sanoa toteuttaako tämä voide kaikki nuo lupaukset, sillä en kärsi turvotuksesta, silmäpusseista tai rypyistä (vielä). Mutta sen voin allekirjoittaa että koostumus on miellyttävä ja tuote imeytyy nopeasti kosteuttaen samalla hyvin. En usko voiteiden lupauksiin tummien silmänalusien häivyttämisestä, ellei tuotteessa ole jotain valoa heijastavia aineita tai hieman sävyä mukana. Tämä tuote on kuten kuvasta näkyy, valkoista. Voiteen tummuutta vähentävänä aineena on Matrikines, mutta en googlettamalla löytänyt siitä oikein tietoa.

Muita aktiiviaineita on mikrokollageeni, joka kiinteyttää ja aktivoi kollageenisynteesiä,aktiiviainee lipolyyttiset aktiiviaineet vähentävät rasvan kertymistä silmänympärysiholle, hyaluronihappo kosteuttaa ja soija- ja riisipeptidit poistavat turvotusta.

Incilistan alkupäässä on paljon ihoa hoitavia ja pehmittäviä ainesosia. Ja tämä tuotehan sisältää parabeeneja, jos joku niitä kammoaa. Itse olen nyt käyttänyt voidetta pari kolme viikkoa, ja olen ollut ihan tyytyväinen. Käytän tuotteen mielelläni loppuun, purkista huolimatta.

Käytetään aamuin illoin. Itse käytän orjallisesti silmänympärysvoiteita aine pesun jälkeen. Jos joskus jostain syystä jää sy-voide laittamatta, tulee heti jotenkin orpo olo ja tuntuu että jotain puuttuu...

Käytättehän te kaikki silmänympärysvoiteita? Ihan säännöllisesti? 

-T

2 kommenttia:

  1. Juu, ihan koukussa olen sy-voiteisiin. Joskus jos olen poikennut normaalista rutiinista, kokeillut vaikka jotakin uutta BB-voidetta ja siksi sy-voide on unohtunut, huomaan sen kyllä hetken kuluttua kun luomet tuntuvat pesun jälkeen jotenkin erilaisilta. Lähinnä siis kuivilta. En oikein lämpene purkkiin pakatuille sy-voiteille, olen liian malttamaton ja laiska käyttämään spaatteleita. Tuubi jossa on sopiva annostelupää olisi parhain, pumppupullot kun joskus annostelevat liikaa kerrallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi raivostuttavaa jos silmänympärysvoidetta tulee pumpusta liikaa.

      Poista

Mielipiteitä? :)