keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Avon Ideal Flawless Invisible Coverage Cream-to-powder Foundation

Kamala sanahirviö, ihana tuote!


Ja kaunis pölyinen rasia... Joo..
Mut tää meikkipohja nousi yhdeksi suosikikseni Avonin BB-voiteen rinnalle.


Sävy Nude on aavistuksen kellertävä, mutta sulautuu iholle mukavasti. Koostumus on kermaisen pehmeää ja levittyy iholle unelman pehmeästi, eikä vaadi nopeaa levittämistä. Peittokyky on varsin mukava, ihosta tulee tasainen, vaikkei tämä ihan pahimpia näppyjä ja punoituksia peitä.


Rasiassa on meikkivoiteen yhteydessä peili ja alapuolelta löytyy pehmeä sieni jolla meikin saa hyvin levitettyä. Tykkään tosi paljon juuri tämänlaisista sienistä, koska näillä saa lähes meikin kun meikin levitettyä. Joissakin esim. puutereissa on todella karhea sieni mukana.
Pahoittelen että otin kuvat vasta käytettyäni tuotetta, mutta en malttanut olla testaamatta tätä.


Ennen kuvassa näkyy ärtynyt leuka. Sama puoli leuasta on ollut jo pitkään punoittava ja kirvelevä voiteita levittäessä. Se on vieläkin. Näistä kuvista on aikaa jo pari kolme viikkoa. Muuten ihoni on tällä hetkellä ihan hyvässä kunnossa.


Meikki tasoittaa ihon sävyä näyttämättä pakkeloidulta ja poistaa myös silmänalusien tummuutta. Leuan punotus ei ihan täysin hävinnyt. Kestävyys meikissä on ns. normiluokkaa. Otsa rupeaa rasvoittumaan muutaman tunnin päästä.

Tässä vielä saman päivän meikki. Kuvat on otettu huulipunavallankumous- päivänä.Silmistä tein hempeät, koska pääpaino oli tosiaan huulissa.
Tällaisena sitä silloin mentiin.

Meikkivoide sopii myös kuivempi ihoiselle, ihan hilseilevälle en kuitenkaan suosittele sillä rutikuivat kohdat jäävät näkymään.

Nyt kesän ajaksi meikkivoide jää kuitenkin meikkipöydän uumeniin odottelemaan viileämpiä ilmoja, sillä kun lämpöiset kelit tuovat tullessaan hikoilun ja otsan vielä pahemman öljyilyn, ei tämä meikki ole se kaikista parhain.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)