perjantai 2. toukokuuta 2014

Paul Mitchell Color Protect Daily Shampoo & Conditioner

Pikaesittely joululahjaksi saamastani Paul Mitchellin shampoosta ja hoitoaineesta.


Sain tosiaan tulevalta pomoltani jouluna lahjaksi hoitolassa myytäviä tuotteita, ja yksi niistä oli tämä shampoo-hoitoainesetti värjätyille hiuksille. Olen melko huono arvostelemaan shampoita, mutta yritetään nyt.


Kyseessähän on siis kampaamomerkki. Tuotteissa sanotaan olevan aurinkosuoja, joka auttaa estämään hiusväriä haalistumasta auringon takia. Varsinaiseen värin säilymiseen en voi ottaa kantaa, koska käytin tämän shampoon hiusvärini vielä ollessa vaalea. Ja sehän ei lähtenyt mihinkään.
Plussaa shampoo saa siitä että se teki hiuksistani unelman pehmeät ja ilmavat. Iso miinus tulee siitä että jouduin välillä vaahdottamaan hiukseni jopa kolmeen kertaan että sain puhtaat hiukset. Tähänkin voi vaikuttaa se että olen tottunut käyttämään shampoota joka pesee hiukset natisevan puhtaaksi, jota tämä ei tehnyt. Tämän takia shampoo loppui jo ennen kuin hoitoaine oli edes puolessa välissä. Shampoo onkin yksi viime kuun loppuneista tuotteista, kuten taas hoitoainetta on vielä jäljellä. Lisäksi tuntui että hiukset rasvoittuivat nopeammin, jo seuraavana päivänä pesusta piti laittaa kuivashampoota. Shampoo sisältää vehnätärkkelystä (en löytänyt että mitä tää tekee) ja auringonkukkauutetta (hoitaa, pehmentää).


Hoitoaine tekee hiuksista pehmeät ja helposti harjattavat. Nyt kun hiukseni ovat punaiset ja niissä on vielä permanenttia, ovat ne "luonnostaan" pörröiset. Silkkisen sileää lopputulosta en sen takia saa tällä(kään) hoitoaineella. Myös tässä on aurinkosuoja. Sisältää auringonkukkauutetta (hoitaa, pehmentää) ja pantenolia (kosteuttaa, hoitaa).

Molemmissa tuotteissa on ihanan raikkaat tuoksut.

Molempia käytin/käytän mielelläni. Shampoota vaan ei olisi varaa käyttää koko aikaa juurikin sen takia että sitä meni niin paljon kerralla. Muuten ihan ok tuotteet. Tulipahan kokeiltua. :)

Hinnat pyörivät siinä 20-30€ paikkeilla/300ml.

Onko tuttuja tuotteita?

-T

4 kommenttia:

  1. Merkki kyllä himottaa kovasti, mutta en ole vielä raaskinut ostaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan nää arvokkaita. Ja shampoota en kyllä ite tohon hintaan ostaisi just sen takia että se kuluu niin nopeesti. Mut jos joskus jostain saa edullisesti, niin kokeile ihmeessä sarjan joitain tuotteita. :) Mullakaan ei oo kokemusta muusta kun näistä.

      Poista
  2. Hoitsikkaa olen käyttänyt pari pulloa. Tykkäsin. Shampoo taas munkin mielestä kehno, jäi lähmäiseksi ja sai annostella paljon. Shampoota mulla oli onneksi vain pikkupullo kun ostin kokeilusetin. Sen perusteella sitten ostin lisää sitä hoitsikkaakin.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)