torstai 8. toukokuuta 2014

L'oréal Revitalift Puhdistusemulsio ja kasvovesi

Sain äidiltäni joululahjaksi L'oréalin Revitalift Rich Rejuvenating Make-up Remover Milkin ja Rejuvenating Smoothing Tonerin. Pitkän sanahirviön takia tiivistin otsikon vain puhdistusemulsioon ja kasvoveteen.

Olen nyt jonkun aikaa näitä ihmetellyt ja testaillut ja sanon näistä nyt muutaman sanasen.


Putelit on joku aika sitten uusiutunut tämmösiksi litteiksi ja neliskanttisiksi. Kiva pitää kädessä, mutta kaatuu helposti. Muuten ihan mukavan näköiset, vaikkei sellaista ylellistä fiilistä tulekaan.
L'oréal merkkinä on mun mielestä ihan ok, mutta merkin putsareita en ole hirveästi kokeillut. Jotenkin ne ei vaan ole herättänyt suurta mielenkiintoa. Näitäkään en olisi ostanut itse, mutta käytän kyllä kun lahjaksi sain.


Olen käyttänyt tätä kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena ja aamuputsarina, mutta testasin myös silmämeikin poistoon. Emulsioille suht tyypillisenä myös tämä jätti iholle pienen rasvaisen kalvontunteen, joka kuitenkin lähti toisen vaiheen pesussa pois, tai aamulla kasvovedellä pyyhkäistessä. Tuotetta neuvotaan levittämään vanulapun avulla, mutta itse olen tätä käyttänyt ihan kuivalle iholle sormin pyöritellen. Meikit lähtivät tehokkaasti pois, myös silmämeikki viimeistä pisaraa myöten. Kasvoilla kestän sen kalvontunteen, mutta silmänympärysiholla se oli todella häiritsevä.
Emulsio sisältää kuoriaa glycolissia, josta ei ole aavistustakaan että mitä se on. Yritin sitä googlettaa mutta tuloksetta. Melko neutraali tuoksu. Käytän tämän kyllä pois, mutta ei tämä mitään ihmeitä tee, eikä ole tarvetta ostaa uutta putelia. Kaapissa kuitenkin on jonossa muutama muukin putsari.


Kasvovesi ei pettymyksekseni ollut punaista, vain purkki on. :P Olishan se ollut hienoa käyttää punaista kasvovettä! Tämän tuoksusta tulee mieleen joku lapsuuden aikainen lääke. Olen nyt viimeaikana käyttänyt jonkun verran luonnonkosmetiikkaa, ja kun otin tämän kasvoveden käyttööni, tuntui tuoksu huutavan että tämä ei ole luonnonkosmetiikkaa nähnytkään. Jotenkin kauhean synteettinen. Yh.
Kasvovesi sisältää Fibre-elastyliä ja C-vitamiinia. Inciä tutkimalla kävi ilmi että tuote sisältää useampaakin niistä 26:sta yleisimmin allergisoivista aineista, mutta onneksi vasta puolenvälin paikkeilta asti. Voisin kyllä kuvitella tämän aiheuttavan reaktioita herkässä ihossa.

Käytän nämä pois, mutta uskon että tästä lähin en tule vieläkään kiinnittämään huomiota muihin sarjan puhdistustuotteisiin. Ja nyt siis tarkoitan näitä ns. markettituotteita. L'oréal brändin allahan on useita muitakin merkkejä.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)