tiistai 15. huhtikuuta 2014

Violetti Yves Rocher- meikki ja uusi tukka

Pikaesittelyssä violetti silmämeikki, jonka tein vanha kun taivas- mallisella Yvesin napilla. Hyvin toimii edelleen. :) Tää oli taas yksi sellainen meikki johon en kauheesti jaksanut panostaa enkä muistanut ottaa kuvaa tuotteista mitä meikkiin käytin.
Eipä siinä sen ihmeempiä. Tykkään tosta sävystä tosi paljon. Käytin vaan tätä yhtä luomiväriä tähän meikkiin, niinkun  monesti ennenkin. Aina ei vain jaksa.

Sitten se tukka. Oon nyt monta monituista vuotta ollut blondi, millon lämminsävyinen, milloin viileän. Sitten tuli permis ja vähän enemmän omaa sävyäni oleva vaaleanruskea. Sitten ihan extemporee, tämä:


Olen myös monta vuotta ollut punapäänä, ennen blondia. Työharjoittelussa oli myös kampaamon puolella harjoittelija, ja pari viikkoa sitten meillä molemmilla oli hiljaista, joten hän värjäsi tukkani punaiseksi. Tämä kyseinen väri ei kuitenkaan ole se mikä silloin laitettiin, vaan koska kaikkihan sen tietää että punainen haalistuu nopeasti, varsinkin jos alla on vaalea hius. Näin kävi mullekin ja nyt jo piti pistää purkista väriä. Tämä väri on Live Color xxl sävyssä 43 red passion. I love!

Mitäs tykkäätte punasesta tukasta? Tässä tukkakuvassa on muutes tota samaa luomiväriä kun ylemmissä kuvissa, vaikka samaan aikaan en kuvia ottanutkaan.

-T

14 kommenttia:

 1. Katsoin jo ihanasta kulmakarvojen sävystä ja ihosta, että sulle sopisi hyvin punainen tukka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Oli mukava vaihtaa taas punaseen.

   Poista
 2. tosi kiva tukka! tuli itellekin värjäyshimo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä keväällä pitää saada vähän piristystä.

   Poista
 3. Kaikki näyttää niin ihanalta. Silmämeikki sopii upeasti silmiesi väriin ja hiukset ovat mielettömän kauniin väriset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Henna L :) Violetti on yks mun lempiväreistä silmämeikissä. Ja punanen tukka kun se on oikeesti punanen, on upea lähes kenellä tahansa. :)

   Poista
 4. Todella ihana uusi hiusväri. Sopii sinulle hyvin, tuo paljon väriä kasvoille. Violetti imartelee kauniisti vaaleaa ihoa.

  VastaaPoista
 5. Hieno meikki, kauniin värinen!
  Kurkkaa uusi blogini

  http://beautykingdom.omasivu.fi

  VastaaPoista
 6. Kivan värine meikki, minul on vähä sama tapa. Yhtä luomiväriä luomille ja se on siinä, välil kyl sit innostuu kokeilee vaikka minkälaista silmämeikkiä. Iha goottiaki on joskus tullu kokeiltua, mustineen huulineen kaikkineen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustiin huuliin en oo vielä päätynyt, mutta ehkä pitäis kokeilla :D

   Poista
  2. Kannattaa, näyttää iha erilaiselta tummissa huulissa. :D Minä muute kans tykkään punasesta hiuksissa, just eile värjäsinki taas punaseks. :D

   Poista

Mielipiteitä? :)