sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Vaihtareita Kissiksen kanssa ja meikki

Tässä taannoin tein pienet vaihtarit Kissaämmä- blogin Kissiksen kanssa. Sain häneltä vaihtarina kaikkea pientä kivaa.


Tavarat tulivat tässä ihanassa pikku pussukassa, jonka olen jo ottanut käyttöön käsilaukku-meikkipussina. Just sopivan pikkunen et sinne mahtuu puuteri, kiillonpoistopaperit ja huulipuna.


Pussukka sisälsi Kalaharin näytteitä. Tää on mulle ihan uusi merkki, mielenkiinnolla testailen.
Antiperspirantti jalkapyyhkeitä. Tosi käteviä kesän tullessa jos tarvii pikaisesti raikastaa jalkoja.
Kalaharin Nourishing Eye Balm. Luulempa että korkkaan tämän kun tän hetkinen silmänympärysvoide loppuu (toivottavasti ihan kohta).
Makeup Factoryn Luxury Glitter Cream. Olettaisin tän olevan korostustuote. Melko kimalteleva, varmasti ihana sitten kun on ruskettunut. Korostustuotteita mulla ei juurikaan ole, koska en osaa niitä käyttää. Nyt pitää sitten opetella. :)
Clinique High Impact Mascara. Ensimmäinen Cliniquen ripsari mitä oon kokeillut. Tekee luonnollista jälkeä. Käytän mielelläni loppuun.
Clinique Chubby Stick Intense sävyssä 06 roomiest rose. Tähän oon tykästyny tosi paljon. Myös ensimmäinen aito Chubby Stick mulle. Sävy on aivan täydellinen ja kynästä on helppo laittaa punaa huulille ja korjailla sitä.


Tässä vielä meikki johon käytin saatua ripsiväriä ja huulikynää.






Ja vielä kuva meikkiin käytetyistä tuotteista:


Kauheesti kaikenlaista.

Luomilla Lumenen irtonappi ja paletista toi mihin nuoli osoittaa. Pientä huijausta, ton luomivärin pinta oli sellainen kullanvärinen, mutta sitten kun siitä otti ekan kerran, alta paljastuikin tommonen ruosteenpunainen. No, se olikin superhalipisostos.

Kiitos Kissis kaikesta kivasta mitä lähetit!

-T

2 kommenttia:

  1. Hyvä sävy sinulla tukassa! :) Ja ihania meikkejäkin tietty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vähän vaan ahistaa ku tää sävy haalistuu niin nopeesti ja muuttuu enemmänki ruskeeksi. Nyt on jo latvoissa vähän rusehtavampi sävy..

      Poista

Mielipiteitä? :)