maanantai 14. huhtikuuta 2014

Lumene - Hiirenkorvilla

Viime viikko meni kiitettävästi sairastaessa.  Tiistaina se alkoi, kurkku tuli kipeäksi, nenä meni tukkoon ja naamaan alkoi tulla kovasti painetta. Sitten tuli kuume. Koulu ja harjoittelu sai jäädä väliin ja vietin koko viikon sohvalla maaten ja kituen. Vielä tänäänkin oli lämpöä 37,1 vaikka mun tapauksessa toi lasketaan jo kuumeeksi, mutta olo oli sen verran hyvä että uskalsin lähteä vähän ulos.

Sen verran jaksoin viime viikolla tehdä, että lakkasin kynteni pitkästä aikaa. Pitkästä aikaa siksi, että koulussa harjoiteltiin geelilakkauksien tekoa, ja niitä piti sitten pitää 4 viikkoa että saatiin vielä harjoitella niiden pois ottoa. Ja kyllä rupes vähän keittämään loppuvaiheessa katella niitä ylikasvaneita lakkauksia.


Tässä vielä kuva niistä. Pitihän mun saada vielä vihreät lakkaukset. Huoh. Lakkoina meillä oli Cuccio, joka pysyi yllättävän hyvin (ainakin mulla) ne neljä viikkoa. Tosin heti kun tein pari työvuoroa hotellilla, lohkesi lakka parista kynnestä.

Mut nyt sit tohon Lumeneen.


Nöhäisenä ja kuumeisena päätin laittaa tällästä suht ruman väristä lakkaa, koska tää vähän kuvasi mun olotilaa.. pää täynnä räkää... Kuvassa lakka näyttää liian keltaiselta. Oikeasti se on vähän likaisemman kellertävän vihertävää. Miten sen nyt selittäisi.


Ja koska kuumeessa, ei jälkikään ole kaikkein laadukkainta...


Musta tuntuu että mulla jäi vähän vanua tohon keskisormen kynnelle, siksi siinä on noita epätasaisuuksia.
Perus Lumenen lakka, peittyy kahdella kerroksella, sisältää leveän siveltimen. Lakat on nyt ollut kynsillä ehkä... 3-4 päivää. En edes muista minä päivänä lakkasin nää. Mut ei oo lohennu vielä yhtään.


Näillä tuotteilla toteutin lakkauksen:

Kerran viikossa pitäisi käyttää Mavalan Nail Hardeneria, joka estää kynsien liuskottumisen, mutta yleensä se jää siihen yhteen viikkoon ja sitten unohdan sen.

Nail Pron vahvistava aluslakka on pelastanut mut geelikynsien ja nyt myös geelilakkojen jälkeisestä kynsien haurastumisesta. Tätä voin suositella kaikille!

Ja Lumenen Hiirenkorvilla.

Mavadry josta on tullut mun luottotuote lakkauksissa, kohta pitääkin ostaa uusi.

Huomenna pitääkin sitten jo poistaa lakat illalla, koska keskiviikkona on koulussa sellainen päivä että ei saa olla lakkauksia.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)