lauantai 26. huhtikuuta 2014

diego dalla palma RVB SKINLAB BB-Cream

Lainasin harjoittelusta pari kappaletta uutta diego dalla palman BB-voide testeriä, joita sitten testailin pääsiäisen vapailla.

Kun RVB ja diego dalla palma yhdistivät voimansa, syntyi diego dalla palma professional RVB SKINLAB. Sarjan tuotteet keskittyvät parantamaan ihon solutasapainoa ja solujen välistä viestintää. Kirjaimet RVB tarkoittavat Research, Value, Beauty. 
Kasvohoidosta löytyy omat linjat kuivalle, herkälle, epäpuhtaalleiholle, sekä anti-age ja detox. Olen käynyt kahdessa sarjan koulutuksessa ja täytyy sanoa että ainakin kasvo- ja vartalonhoitotuotteet/hoidot tekivät vaikutuksen. Mm. täältä voit lukea eräästä vartalonhoitokokemuksesta lisää. :) Tuotesarjasta voit lukea lisää täältä.


Tuote on 5 in 1, ja se lupaa mm. häivyttää juonteita ja auttaa säilyttämään ihon optimaalisen elastisuuden, ihon sävyn, kosteuden, pehmeyden ja terveyden. 

Tuotetta kehotetaan laittamaan puhtaille kasvoille joko hoitovoiteen sijaan, tai sen päälle. Itse käytin päälle.

Itsellä oli testihetkellä iho todella huonossa kunnossa, johtuen osaksi aijemmasta pitkästä kuumeilujaksosta. Silloin ei oikein jaksanut huolehtia ihonhoidosta. Lisäksi kevään koulustressi ei ainakaan auttanut asiaa. Ihollani oli (ja on vieläkin vähän) paljon tukkeumia, papuloita, se oli todella ärtynyt ja vielä rutisevan kuiva. 

Sävyjä on 2.  1 ja 2. Loogista :) 


Sävy 1 on vaalea ja sävy 2 tumma. Molemmat kuitenkin sulautuvat iholle hyvin, eikä suurta sävyeroa huomaa. Itse kuitenkin vaaleaihoisena käyttäisin vielä tässä vaiheessa tuota vaaleampaa sävyä.Tässä vielä häivytettynä. Kämmenselässä sävy 2 näkyy selkeämpänä, mutta ei kuitenkaan niin paljoa.

Nyt seuraa pari erittäin onnistunutta kuvaa naiskauneudesta...


Kuten kuvasta näkyy, peitettävää olisi. Nenä ja nenänpielet ovat rutisevan kuivat 24/7, eikä taannoinen miljoona kertaa päivässä niistämistä auttanut asiaa, vaikka orjallisesti laitoin joka niistämisen jälkeen bepanthenia. Myös leuka oli tuosta keskeltä hilseilevä.


Tässä BB-voide sävyssä 1. Ja miten ihminen voikaan näyttää noin... hirveeltä?! Toi ilme..
No einiweis, BB-voide peitti hyvin ja näytti luonnolliselta ja kuulaalta. Hieman tuossa nenänpieliin nappasi kiinni, mutta niin tekee kaikki muutkin meikkipohjat. Se onkin ikuisuusongelma.


Tässä seuraavana päivänä kokeiltuna sävy 2. Ei jää rajaa kasvojen ja kaulan välille. Tuo kivasti pientä päivetystä tähän aikaan vuodesta. Tässäkin kuvassa huomaa miten otsassa on näppyjä ja poskeenkin tuli epäpuhtauksia, joita mulla harvemmin on (poskissa siis).


Vielä meikin kanssa.

BB-voide sisältää suojakertoimen 20.  

Tämä meikkipohja pysyi iholla hyvänä useamman tunnin, paitsi otsalla joka öljyyntyy muutamassa tunnissa, mutta sieltäkin se lähinnä haihtui pois. Pääasia että ei sulanut rumasti, kuten jotkut meikkipohjat tekevät. 

Uskallan kyllä suositella tätä tuotetta kaikille jotka tarvitsevat pientä peittoa ja haluavat luonnollisen näköisen lopputuloksen.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)