keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Käsivoiteita ja arvontavoitto

Voitin tuossa taannoin Nonnula- blogin arvonnassa kivan palkinnon.


Paketista löytyi Dermosilin Body Sugar Scrub Vanilla, sekä pussukallinen käsivoiteita.


Tarkemmin sanoen 5 kpl Dermosilin käsivoiteita. Mulla ei olekaan näistä mitään kokemusta, joten kiva päästä testailemaan. Valitettavasti käsivoiteet joutuvat hetken odottamaan vuoroaan, sillä mulla on tällähetkellä käytössä 4 käsivoidetta samaan aikaan.


Käytän käsivoiteita paljon, joten niitä pitääkin olla joka paikassa jemmassa.

Vasemman puoleinen Verbena on ostos häämatkalta. Tuoksuu vahvasti sitruunaiselle ja on melko tuhti. Tykkään tosi paljon. Tää voide reissaa mukana käsilaukussa.

Avon Care Herbal Fresh on todella kevyt ja raikkaan tuoksuinen. Tästä tykkään vähiten, mikä on harmi koska tykkään muuten tosi paljon Avonin käsivoiteista. Ei riitä talvikäsille ja tuntuu että jättää ihon lähmäiseksi. Hrrr... Äkkiä pois vaan. Voiteen paikka on olohuoneen sohvapöydällä.

EkoPharma Lakka-Tyrni Käsivoide on melko tuoksuton ja ihan ok. Ei kauhean kosteuttava, ehkä enemmänki kesäkäyttöön. Jo heti parin ensimmäisen kerran jälkeen puteli jäi lommoiseksi keskeltä ja nyt mua suorastaan vituttaa toi etiketti ku se ei pysy kiinni. Tää voide majailee kylppärissä.

Viimeisimpänä Mavalan Mava+ erittäin kuiville käsille. Valitettavasti tämäkään ei riittänyt kosteuttamaan kunnolla talvikäsiäni. Mutta muuten oikein mukava. Ei jää lähmäiseksi ja imeytyy nopeasti. Tunne voiteen jälkeen on hyvä ja pehmeä. Tämä voide koristaa yöpöytääni.

Näiden jälkeen on vielä jokunen käsivoide jemmassa noiden uusien Dermosilien lisäksi, et tuskin tänä vuonna tarvii ostaa yhtään uutta. Ja tajusin tässä että en viime kuussa ostanut yhtään kosmetiikkatuotetta. Wau. Johtuen ehkä siitä että ei oo yhtään rahaa...

Oliko tuttuja juttuja?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)