tiistai 11. maaliskuuta 2014

Asiallinen meikki

Tänään kävin tapaamassa tulevaa kirjanpitäjääni. Musta tulee siis yrittäjä kun valmistun koulusta. Iiiiihh!! Oon niin innoissani ja samalla kauhuissani.. Mut se siitä.

Lähdin edustamaan sinne tällaisessa turvameikissä:
Erittäin turvallinen vaaleanruskea meikki.


Huulille kevyesti sävyä.


Samalla vilautus viimekuussa muuttuneeseen tukkatyyliin. Harjoittelupaikkani (ja tulevan työpaikkani) ihana kampaaja Tiia teki mulle rakennekäsittelyn aka permanentin patukoilla. Kevyttä kiharaa josta saa puristelemalla vähän kiharampaa. Tykkään hirveesti tästä, koska nyt ponnari näyttää tuuheammalta ja tukka ei muutenkaan roiku päätä myöten. Myös väriä vähän tummennettiin. Me like!

Meikkiin käytetyt tuotteet:


Meikkipohjana We Care Icon Matt Wear ja Lumenen valopuuteri.
Luomivärinä tavoitepaletin 2 vaaleampaa vasemmasta reunasta, alempaa liikkuvalla luomella ja ylempää häivytyksessä ja kulmaluulla.
Rajauksena Lumenen kynä Merikaisla.
Kulmissa Rimmelin Hazel.
Ripsissä Miss Manga.
Huulilla L'oreal Glam Shine sävyssä Bite The Maracuja.

Olin niin tohkeissani siitä kirjanpitäjän tapaamisesta, että unohdin kokonaan poskipunan ja aurinkopuuterin, sekä luomivärinpohjustajan. :O

Pahoittelen myös että samat meikit toistuu koko ajan, kuten nyt tuo meikkipohja, puuteri ja ripsiväri. Ripsareita mulla ei oo kun 1-2 käytössä samaan aikaan, ja nyt yritän saada noita meikkipohjia ja luomivärejä käytettyä pois, siksi mulla on ns. tavoitepaletteja ja sävyjä. :)

-T

6 kommenttia:

 1. Näytät tosi kauniilta,noi hiukset on ihanat :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! :) Tykkään näistä hiuksista tosi paljon.

   Poista
 2. Onpa raikkaan ja kivannäköinen meikki ja hyvät hiukset: sopivat täydellisesti yhteen!

  VastaaPoista
 3. Täällä lueskelen tai siis ahmin vanhoja postauksia ja nyt täytyy sanoa että olet todella onnistunut tuossa alimmassa kuvassasi. Todella ihanan näköinen olet ☺. Anniina

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)