torstai 20. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväkynnet ja synttärimeikki

Ystävänpäivä tuli ja meni, samoin mun synttärit (18.2) ja molemmat päivät olin tiiviisti työharjoittelussa. Eli mitään ihmeellistä ei ole luvassa.Kuvat on otettu pari päivää ystävänpäivän jälkeen, joten lakkauksessa on huomattavissa pientä kulumista. Hempeällä tunnelmalla.
Kynsillä Orlyn Pink Lemonade ja Saffron Londonin 68.

Synttärimeikiksi valikoitui toinen cosmomeikki. Ja koska tosiaan vietin päivän (12-20) työharjoittelussa hoitoja tehden, en viitsinyt ruveta kehittelemään mitään monimutkaista.


Hyvin yksinkertainen valkoinen rajaus on meikin painopiste. Itsehän olen käyttänyt valkoista rajausta jo parikymppisenä, että ei tämä mikään uusi juttu ollut. Mutta pitkästä aikaa ihan kiva. Cosmon mukaan tähän meikkiin ei laiteta ripsiväriä ollenkaan, mutta en osaa olla ilman, joten laitoin ripsaria vain ihan kevyesti.Silmät kiinni ollessa rajaus näkyy ripsissä, mutta silmät auki ja siihen vielä pleksit päälle niin kukaan ei huomaa mitään. :)Tykkäsin kyllä tästä meikistä. Tää on nopea tehdä ja näyttää raikkaalta.


Tutut ja turvalliset meikkituotteet:

Jane Iredale meikkipohja sävyssä Warm Silk, joka sattui loppumaan tän meikin jälkeen.
Maybellinen aurinkopuuteri.
Lumenen poskipuna.
Ardellin kulmageeli.
Lumenen vanha kun taivas valkoinen rajauskynä sävyssä Lumivalkoinen.
Miss Manga- ripsiväri.
Lumene Wild Rose Natural Lipstick sävyssä Uneksija.

-T

6 kommenttia:

  1. Hei, mulla on sama syntymäpäivä! :D Myöhäiset onnittelut! Tosi nätit kynnet ja toi meikki sai pohtimaan uskaltaisko iteki kokeilla valkosta rajausta, mulla on valkonen rajauskynä pyöriny tyhjänpanttina

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lusa :) ja onnea sullekin!! Kokeile ihmeessä, toi valkonen kirkastaa katsetta ihan mukavasti. Ja saahan sen sit pyyhittyä samantein pois jos ei tykkää. :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis meikki on! Myöhästyneet onnittelut! :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)