torstai 13. helmikuuta 2014

Ranskalainen manikyyri

Ranskalainen manikyyri on yksi klassisimmista "kynsikoristeluista" mitä on. Vai onko se lakkaus...? No eniwei. Se on myös sellainen jonka haluaisin oppia tekemään kunnolla. Olen kerran elämässäni tehnyt sellaisen toiselle henkilölle, silloin kun aloitin ensimmäisessä harjoittelupaikassani. Halusin testata sitä eräälle työntekijälle. Välineenä oli valkoinen kynsikoristelulakka, jossa oli pitkä ja ohut sivellin. Siitä tuli ihan kiva. Otin siitä kuvankin, joka kuitenkin katosi silloisen puhelimeni hajotessa. Siitä innostuneena tein itselleni samantyyppisellä siveltimellä, ja siitäkin tuli ihan kiva. Vielä siitäkin innostuneena, testasin ranskista oranssilla kärjellä. Se oli jo vähän erilaisempi. Sitten ranskalaisen manikyyrin teko vain jäi.

Mutta tällä viikolla oli yksi päivä sen verran luppoaikaa että halusin kokeilla sitä uudestaan. Tällä kertaa en käyttänyt ohutta sivellintä (tai no käytin eka ja se meni pieleen) vaan tein sen suoraan normaalin kynsilakan omalla siveltimellä. Ja jälleen kerran, jäljestä tuli ihan kiva.


Aloitin ohuesta kärjestä, mutta aina kun meni vähän huti, joutui vähän paksuntaan...


Heidi tätä kyllä kehui että on hyvännäköiset. Mutta olen sen verran perfektionisti, että haluan kaikesta täydelliset, vaikken niitä koskaan saa.


Kaksikkona tässä lakkauksessa toimi Opin My Boyfriend Scales Walls ja Privacy Please. Ostin nämä lakat juurikin ranskalaista manikyyria varten. Nyt pitäisi vaan harjotella enemmän. Ehkä joku kerta taas jollain muulla värillä.

Onko ranskalainen manikyyri edelleen tyylikäs vai jo so last season? Ainakin harjoittelussa olen huomannut että vanhemmat naiset suosivat edelleen punaista kynsilakkaa, paitsi jos he haluavat villiintyä ja valitsevat silloin luumun...

-T

2 kommenttia:

 1. Kauniit on!
  Ja klassinen ranskalainen on aina tyylikäs, ei epäilystäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ja tykkään kyllä itekki.

   Poista

Mielipiteitä? :)