maanantai 3. helmikuuta 2014

Pinkki Cosmo -meikki

Uusimmassa Cosmopolitan lehdessä oli pari kivaa meikkiä, jotka toteutin molemmat. Toisen esittelen myöhemmin, vaikkei se mikään erikoinen olekaan. Sellaisen meikin olen tehnyt ensimmäisen kerran jo joskus 15 vuotta sitten.


Tää iski heti silmään. Jotenki hauska kun toi violetti väri on laitettu heti kulmakarvojen alle ja liikkuvalle luomelle ei oo laitettu mitään tai sitten jotain vaaleata. Oman meikkini toteutin pinkillä värillä. Huulille laitoin neutraalia vaaleanruskeaa, mutta siitä ei ole kuvaa koska jouduin kuvat räpsimään kiireessä. Kokonaama kuvaa ei niin vaan otetakkaan!!


Silmät näyttää taas siltä kun olisin pilvessä...Itse jotenkin tykästyin tähän vähän erilaiseen meikkiin. Samana päivänä oltiin menossa tyttöjen kanssa Lohjalle ystävän luo kylään, ja jokainen tuli ensimmäisenä katsomaan meikkiäni. Olihan tuo pinkki väri melko huomiotaherättävä, varsinkin kun muu meikki oli erittäin neutraali.

Huomasin myös että mulla ja tolla kuvan mallilla on melkein samanväriset silmät. :)
Aijon kyllä toteuttaa tän meikin uudestaankin jollain toisella sävyllä.

Meikkiin käytetyt tuotteet:


Luomella käytin pohjustajana Oriflamen voideluomiväripaletin vaaleinta sävyä, eli tuota vasemman reunimmaista.
Pinkkinä oli Lumenen Apilaniitty.
Liikkuvalla luomella Oriflamen päällä ensin (oletettavasti) E.Funkhouserin mattavaaleaa (en siis ole varma onko toi Funkhouserin luomiväri kun siinä ei lue) joka on tuossa vasemmassa alakulmassa ja sen päälle vielä vanha kuin taivas kastiin kuuluvaa Yvesin Luminelle luomiväriä sävyssä Champagne (pyöreä). Toi luomiväri on alusta asti ollut sellainen että se kovettuu helposti eikä sitten anna väriä. Lähes joka käytön jälkeen sitä joutuu rapsuttelemaan saadakseen jotain sävyä.
Kulmiin laitoin väriä Clarinsin paletista ja tuota oikeanpuoleista. Testasin myös paletin kulmavahaa, mutta se oli jotenkin tosi kökköistä. Laitoin sit kulmat ojoon tutulla Ardellin kulmageelillä.
Rajauksena Lumenen kynä, olisiko ollut sävyssä Merikaisla. Kynä on nyt tehnyt katoamistempun...
Ripsissä Miss Manga.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)