tiistai 4. helmikuuta 2014

Joukostamme poistuneet tammikuu -14

No niin. Nyt olisi aika tehdä hieman yhteenvetoa. Tälläkertaa pitää tilastoida mitä on loppunut ja lopussa myös ne mitä on tullut ja mikä on tilanne tällä hetkellä.


Loppuneita oli oikein mukava määrä. Ei meinannut edes koppaan mahtua. Hieman jäi harmittamaan että juuri 1.2 loppui yksi putsari ja yksi silmänympärysvoide, vaikka kuinka yritin saada ne loppumaan tammikuun puolella.


Tukkapuolelta loppui:
TRESemmé Luxurious Moisture Hoitoaine. Nää matkakokoiset tuotteet mulla on ollut jo kauan, mutta käytin ne nyt pois pyörimästä. Pullot säilytän kuitenkin kun ne on vähän kätevämpiä matkoilla. Suomen oloissa erittäin mukava hoitoaine, teki hiuksista pehmeät. Madeiralla ollessa tämän kosteutustehot eivät riittäneet, vaan tukka oli koko ajan pörröinen hamppu.

Klippoteket kuivashampoo. Loistotuote. Testissä on nyt pari muuta kuivista, katsotaan löytyykö niistä haastajia.

Avon Advance Techniques Moroccan Argan Oil Hoitoaine. Tykkäsin tästäkin kovasti. Teki hiuksista ihanan pehmeät ja sileät.

Cutrin Anti-Green Wash Shampoo. Tää oli vähän ufo. Piti tehdä vähintään 2 vaahdotusta että sai hiukset puhtaaksi. Shampoon pitäisi antaa vaikuttaa 3-5 minuuttia, mutta mää en tehnyt sitä kun en kärsi vihertävistä hiuksista. En edes tiedä miksi tän ostin sillon joskus. Ihan sellanen perusshampoo.

Cutrin Superism jättileka Shampoo. Tää oliki käytössä pitkään. Tykkäsin kovasti. Pesi hyvin yhdellä vaahdotuksella, kahdella tuli natisevan puhtaaksi. Oon esitelly tän aijemmin täällä.

TRESemmé Luxurious Moisture Shampoo. Tykkäsin kyllä tästäkin. Pesi hyvin, muttei natisevan puhtaaksi, ja jätti hiukset pehmeiksi.


Nassupuolelta loppui:

Lumene Syväpuhdistava Turvenaamio. Hyvä apu rasvaiselle ja näppyiselle iholle. Mutta jossain vaiheessa tää rupesi tökkimään tosi pahasti. Haisee aluksi eukalyptukselle, lopussa merelliselle. Vaikka oli tehokas, uskon että on olemassa jotain paljon kivempiakin naamioita.

EkoPharma Lakka-Tyrni Seerumi. Vihdoinkin!! Putsaria on vielä jäljellä, rukoiltaa että se loppuu tän kuukauden aikana! Lisää voi lukea täältä.

Decleor Purifying Serum. I-ha-na! Vaikka tää oli öljymäistä, ja jäi yksinään iholle kiiltämään, niin päivävoiteen kanssa imeytyi täydellisesti. Ei tukkinut huokosia ja tuoksui ihanalle!! Miinusta siitä että pullo on pieni, ja hinta taisi olla n. 58€. Jos rahatilanne olisi parempi, voisin ehkä ostaa toisen pullon.

Yves Rocherin Derma-Soothing  Day Moisturizer oli todella hyvä talvi-iholle. Kosteutti todella paljon, ehkä jopa liikaakiin nykyään. Viime talvena nassuni olisi kiittänyt tästä. Tämä oli pakko käyttää nopeasti pois kun päiväykset rupesivat paukkumaan marraskuussa. Ja olihan tää kerennyt majailemaan laatikossa jo pidemmän aikaa.

Mádará Time Miracle Night yövoide. Ei mikään ihmeellinen. Kevyt kosteutus, tartti seerumin alleen. Lisää juttu täällä.

Nivea Purifying Wash Gel. Ihana tuote. Mää tykkään ihan hirveesti Nivean tuoksusta ja alussa meinasin aina pakahtua kun tuoksuttelin tätä. Hellästi kuoriva, pystyi käyttämään päivittäinkin. Tästäkin olen kertonut täällä.

Näytteitäkin sain käytettyä. 2 kpl Lumenen Anti-Wrinkle Retinol Night Recovery. Tuhtia tavaraa, hyvä kosteutus. Ei tukkinut ihoa. Pahimmilla pakkasilla lorautin sekaan vielä Clarinsin kasvoöljyä.

Wellmaxx Anti-Wrinkle Effect Fluid -ampulli. Yksi ampulli ei hirveästi kerro. Käytin tän saunan jälkeen. Todella riittoisa, imeytin tän kasvoille ja kaulalle kolmeen kertaan, ja sitä oli vieläkin jäljellä. Loput levitin decolteelle ja käsivarsiin. Iho tuntui välittömästi sileämmältä. Koska nämä menevät kerralla, ja mulla on niitä vain 2, lasken ne näytteisiin.

Dermalogica Cleansing Skin Wash. Tää tuntui todella virkistävältä ja hyvältä, vaikka ihan ensikosketuksella luulin tän olevan liian tujua. Tätä voisi hankkia täyden purkinkin.

Lavera Basis Sensitiv Creme Soft -näytteen käytin pois salilla suihkun jälkeen. Tästäkään ei hirveesti voi sanoa, paitsi sen että valitettavasti kosteutustehot ei riittäneet. Melko vahva tuoksu.


Kroppapuolelta loppui vain kosteusvoiteita.

Britney Spears Curious Body Souffle. Ei mikään hyvä tuote. Kerroinki tästä jo hetki sitten.

Suite83 Moisturizer Green Tea Therapy. Mitään sanomaton hotellivoide.

Samaan kastiin menee myös toinen Body Lotion. Blaah.

Pyöreä purkki sisälsi The Body Shopin jotain inkivääri vartalovoita, joka tuoksui taivaalliselta!! Pienestä purkista ei pitkälle riittänyt. Jotenkin tuntui ettei tämäkään kosteuttanut tarpeeksi...


Muut tuotteet:

Avon Care Smooth & Gentle dödö. Perushyvä, piti kainalot hajuttomina ja kuivina. Pakkaus rupesi rispaantumaan käytössä ja korkin kierteet keräsivät kuivunutta dödöä, joten loppuvaiheessa jouduin avaamaan tän pöntön yläpuolella ettei kuivuneet dödöt rapise lattialle.

Mavala Erittäin Hellävarainen Kynsilakanpoistoaine. Mulla kaikki kynsilakanpoistoaineet toimii lähes samalla tavalla, joten en osaa sanoa tästä juuri mitään. Poisti hyvin lakat.


Meikkipuolelta näyte Lancomen Teint Idole Silky Mat -meikkivoiteesta. Tää oli ihan kiva. Peitti ihan hyvin ja levittyi hyvin. Jätti kauniin pinnan. Ei kuitenkaan pitänyt mattana kovin montaa tuntia. Voisin kuitenkin ostaa täysikokoisenakin, jos ei olisi noita meikkipohjia niin montaa.

24 tuotetta, joista 2 matkakokoista ja 9 näytettä. Ei paha.

Mutta... tammikuun aikana taloon on tullut:

Lumene silmämeikinpoistovesi.
Kynsilakanpoistoaine.
Laveran kasvovesi.
Laveran shampoo.
Herbinan kuivashampoo.
Batisten kuivashampoo.

Nämä ostin itse.

Muita tuotteita en jaksa lähteä erittelemään, olen ne esitellyt jo aijemmin. Mutta muita tulokkaita on 18 kpl ja näytteitäkin on kerääntyntyt 16 kpl. Että enemmän on tullut taloon kuin täältä lähtenty. :( Mutta positiivista tässä on se, että en ole paljoa ostanut. Meikinpoistopyyhkeitä en ole koskaan laskenut näihin mukaan, vaikka niitäkin lähes päivittäin käytän. Kerron myöhemmin niistä enemmän.

Huh. Nyt taas tsemppiä että tässä kuussa loppuu enemmän kuin tulee!

-T

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Käytän montaa eri tuotetta samaan aikaan, niin välillä käy näin että loppuu paljon tavaraa samassa kuussa. :) Joskus sit ei lopu juuri mitään...

      Poista

Mielipiteitä? :)