maanantai 17. helmikuuta 2014

Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask

Tämän kuun eräs uusista tulokkaista on (jälleen kerran) Tarjalta saatu Blissin "happi"-naamio.

Naamio lupaa vapauttaa happea iholle, kirkastaa, raikastaa ja tehdä ihosta nuoremman näköisen.


Pullo on aika tylsän näköinen, mutta kuitenkin raikas. Tulee mieleen hoitolasarjat.
100ml pullosta riittää iloa pitkäksi aikaa. Oon nyt käyttänyt tätä muutaman kerran ja tätä todella tarvii vaan vähän kerrallaan, joten pullo tulee kestämään pitkään.


Pullossa on kätevä pumppumekanismi. Tavallaan hyvä, mutta olen todennut että pumppupulloihin jää yleensä todella paljon tavaraa loppuvaiheessa, kun pumppu ei enää pumppaa niitä ulos. Miinusta myös siitä että pullosta ei näe paljon tavaraa on jäljellä.


Alussa neste on oranssia, mutta iholle hieroessa se muuttuu vaahdoksi. Neste ehti vähän jo vaahdottua kun kamera ei millään meinannut tarkentaa tuohon kohtaan. Mur.


Vaahdon annetaan vaikuttaa iholla 5 minuuttia, enempää ei ole tarpeen. Vaahto alkaa vähitellen haihtumaan ja se ritisee. Siinä 5 minuutin jälkeen vaahto on haihtunut sen verran että sitä ei meinaa erottaa ellei läheltä katso. Ja silloinkin se näyttää siltä kun iho olisi vain rutisevan kuiva. :D Kasvot huuhdellaan vedellä ja tuloksena on, ainakin minulla, ihanan pehmeä ja heleän näköinen iho. Pintakuivuuteni takia kasvot vaativat naamion jälkeen runsaasti kosteutta.

Naamiota suositellaan käytettäväksi maksimissaan 3 kertaa viikossa.

Tykkään tästä. Ja mikä parasta, tuloksia tulee lyhyessä ajassa ja tämä sopii kiireisemmillekin. 5 minuuttia ei ole aika eikä mikään.

Blissiä myydään tietääkseni Kicksissä ja ehkä Stockmannilla. Hinta-arviota en netistä löytänyt. Blissin omilla sivuilla hinta näyttäisi olevan  $54.

Voisin kokeilla sarjan muitakin tuotteita. :) Onko kellään suositella jotain tiettyä?

-T

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa jännältä! En ole Blissejä kokeillut, ovat niin hintavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on mulleki eka tuote mitä oon Blissiltä kokeillu. Mut oon kyllä lukenu näistä paljon hyvää. :)

      Poista

Mielipiteitä? :)