perjantai 31. tammikuuta 2014

Ostostelua

Maanantain koulutusreissulla tuli sit vähän rikottua ostolakkoa, mutta vain vähän. :) Laveralta matka jatkui Herttoniemeen Millsille, johon menimme entisen opettajamme kutsusta. Sieltä on tullut ostettua vaikka ja mitä tässä koulun aikana, mm. jalkahoitovälineet jotka piti olla koulun alettua. Lisäksi sieltä on lähtenyt matkaan pora, parafiini allas ja vaharolli.

Mutta nyt siis niihin ostoksiin. Ja vielä sen verran että saatiin myös opettajaltamme pari pikku lahjaa. <3


Aijemmasta Laveran koulutustilaisuudesta saatiin Organic Malva & Organic Almond puhdistusemulsiot, joten pitihän siihen saada kasvovesikin. Kasvovesiä mulla ei muutenkaan ole kuin 3, joista 2 tulee loppumaan ensi kuussa. Eli tää oli tavallaan oikeutettu ostos. :)

Shampootakaan ei ole kuin 1 puteli jäljellä, joten ostin siihen kaveriksi Balance Shampoon. Mulla tyvi rasvoittuu niin nopeesti, varsinkin nyt kun otin joululahjaksi saamani shampoon käyttöön. Siitä tulee tarinaa myöhemmin.

Pitihän noita korvakynttilöitäkin ostaa pari. Mies saa uhrautua koekaniiniksi.

Ja edellisellä kerralla ostin ihanaa Lilly's Eco Cleanin pyykinpesuainetta, joten sille piti hankkia kaveriksi huuhteluainetta.

Näiden lisäksi siis ostin ne imukupit. Kokeilin niitä tänään, ja ai saatana et sattu. :D Mut pitää vähän kärsiä et saa tuloksia. Ja eiköhän siihen totu. Ostin myös miehelle mustan juomapullon, samanlaisen minkä itse sain pinkkinä. En siis riehaantunut vaikka olisin halunnut, mutta rahatilanne ei antanut myöten tehdä isompia ostoksia.

Sitten Millsin ostokset.


Lahjaksi saimme Beminan pesupyyhkeitä. Näistä on päiväys mennyt, mutta se ei haittaa, vaan otan ne käyttöön erikoisehostuksen tunneilla.

Punainen pussukka oli myös lahja ja näissä on päiväykset tallella. :) Pussukasta löytyy Bulgarian Yoghurt Hand Cream (with wild rose), ihanaa, tälläkin hetkellä käytössä on 4 eri käsivoidetta, joten näitä menee.
Callusan Cream Mousse tulee myös tarpeeseen. Jalkavoide loppuu ihan kohta ja on mulla vielä 1 jemmoissa, mutta ei nääkään kauheen kauaa kestä. Tää versio on kyllä halkeileville kantapäille ja mulla ei (onneksi) ole sitä ongelmaa.

Kasvoharja! Rakastan puhdistaa nassuni kasvoharjalla. Joku vuosi sitten Duroylta ostamani kasvoharjan kulutin lähes puhki, joten tää oli oikeutettu. Yritin jo aijemmin Kaaresta etsiä Prismasta ja Sokoksesta kasvoharjaa, mutta kummassakaan ei ollut.

Kasvosieniä ostin lähinnä harjoitteluun käytettäväksi. Nää on talvella tosi käteviä puhdistusaineen poistamiseen, niin ei tarvii läträtä veden kanssa. Poistan sienillä myös kosteuttavan kasvonaamion.

Froteinen panta pitämään hiukset poissa tieltä nassupesun aikana.

Vielä yksi lahja oli oikeassa alakulmassa näkyvät valkoiset froteetassut, joita voi käyttää myös kuin kasvosieniä, eli puhdistusaineen, kuorinnan ja naamion poistamiseen. Tassut on vielä pehmeämmät kuin sienet, joten ne sopii myös herkälle iholle.

Ja hetkonen, kuvasta puuttuu vielä pikkuinen lasiviila. Muut lasiviilat on tehny jonkinlaisen katoamistempun...

Mut sellasta tänään.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)