keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Muutama uusi tulokas... Kröhöm.

Juu... Ostolakko on alkanu siinä mielessä kivasti et oon ostanu vaan 2 tuotetta, ja molemmat tarpeeseen. Mut sit on vielä noi joita oon saanu vähän joka puolelta... Onneksi tavaraa on kuitenkin myös vähentynyt kiitettävästi.Ensimmäisenä koulupäivänä tänä vuonna ystäväni Tarja antoi mulle Flow Kosmetiikan Vaaleanpunaista luonnonsavea ja Ceridalin Lipogeelin. Ei oo kokemusta kummastakaan, joten mielelläni testailen molempia.


Kuntosalin pukuhuoneeseen oli ilmestynty Herbinan mattageelivoide näytteitä. Ööö, mukaan!


Harjottelupaikassa oli menossa roskiin kasa tuotteita joissa oli päiväys hieman mennyt, mutta on tässä ennenkin naamaan laitettu ei enää niin tuoreita tuotteita. ;) Pari putsarinäytettä, pieni putkilo naamiota ja aurinkosuoja pyyhkeitä. Niissä tosin ei enää suojaa ole, mut kyllä näitä liinoja menee. :)


Pari päivää myöhemmin nappasin mukaan vielä Dermalogican Oil Control Lotion- näytteitä, ja Anti-Bac Cooling- naamion. Sit sain jonkun tuhkasaippuan ja pari ampullia jotain... Saippua ja ampulli ei oo vanhoja.


Omat ostokseni oli uusi Lumenen silmämeikin putsari Sokoksen alesta, sekä Mavalan kynsilakanpoistoaine. Lisäksi sain harjoittelusta Collinin silmänympärysvoiteen.

Vielä viimeisenä vilautan ne tuotteet joita en saanut aijemmin kuvattua, sekä ne jotka oli hävöksissä mutta löyty pari päivää sitten.


Edellisestä meikki-inventaario postauksesta jäi puuttumaan nää glitterit, kun kamerasta loppui akku.


Kadoksissa olleet Sally Hansenin kynsinauhavoide ja Avonin käsivoide. Nää ois kuulunu siihen Vähennysprojekti postaukseen, samoin kun keskellä oleva kynsinauhaöljy jonka tyystin unohdin ottaa mukaan.

Et sillai. Paljon on taas tullut, mutta on niitä loppunutkin. :)

Mikä on teidän kanta vanhentuneisiin tuotteisiin? Uskallatteko käyttää jos ne on ollu avaamattomina? Siellä ois ollu myös jotain luonnonkosmetiikkaakin, mut niitä en uskaltanu ottaa ku niissä ei oo niitä säilöntäaineita.

-T

2 kommenttia:

  1. Aiemmin kun olen ollut törkeä jemmaaja, tuotteet ovat saattaneet olla useita vuosia vanhoja ennenkuin korkaan ne. Tunsin sisäistä häpeää tästä asiasta (:D) ja nyt olen aika ylpeä siitä, ettei kaapeissani taida olla yli vuoden vanhoja avaamattomia. Jos tuote alkaa vaikuttamaan siltä, että jää kaappeihin pyörimään niin siirrän sen miehen käyttöön tai annan kavereille, niille yleensä kelpaa kyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mies on hyvin tarkka siitä mitä se käyttää. Mun jutut ei kelpaa sille. :D

      Poista

Mielipiteitä? :)