lauantai 18. tammikuuta 2014

Lumene - Kuulas päivä

Vielä viimeinen joululahjaksi saamani lakka.

Lumenen Gloss & Care lakka sävyssä 27 Kuulas päivä, on kaunis pinkihtävä sävy. Tulee ihan kesä mieleen, ja silloin uskon käyttäväni tätä lakkaa paljon.


Ja koska lakka on mallia creme, onnistun aina sottaamaan kynsinauhat, joten älkää välittäkö. Yllättävää kyllä, myös tämä lakka kesti kynsillä lähes viikon hyvännäköisenä. :) Kynteni on muutenki paljon paremmassa kunnossa nyt kun töissä ollessani. Kyllä tää opintovapaa tekee hyvää!
Lakassa on ilmeisesti nykyisin Lumenen lakoille tyypillinen lyhyt ja leveä sivellin, jolla saa lakattua nopeasti parilla vedolla.


Kynsillä on lakkaa 2 kerrosta. Sain tästä lakasta kehuja koulussa, ja tykkään itekki sävystä todella paljon. Ja yllättäen senkin takia että se on vaalean pinkki. Jos jollekki on vielä jäänyt epäselväksi, rakastan pinkkiä!! Jos asuisin yksin, koko kämppäni olisi varmasti sisustettu valkoisella ja pinkillä. :)

Nyt voikin sitten ruveta keskittymään jonkun lakan loppuun kuluttamiseen. Koska mulla on tavoite luomiväri ja huulikiilto, voisin ottaa tavoite kynsilakankin.

Kävin torstaina Laveran tuotekoulutuksessa, josta saatiin lahjakassit mukaan, joten taas tuli uutta ihanaa, mutta niistä sit myöhemmin lisää.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)