perjantai 24. tammikuuta 2014

Erikoisehostusta osa 1.

Meillä alkoi maanantaina koulussa erikoisehostustunnit. Mää päätin jo viime vuonna että aijon tehdä ystävästäni Tiinasta Merinoita Ursulan. Ursulahan on siis Pienen Merenneidon pahis. Jos joku ei sitä tiedä, voi kuvan käydä kurkkaamassa täältä. En uskalla enää "lainata" kuvia tänne blogin puolelle. :) Oon tästä kurssista jotenki tosi innostunu. Kerranki voi tehdä jotain muuta kuin pientä piperrystä, mitä oli ehostuksen tunneilla. Tiina tulee ensi viikosta alkaen malliksi, mutta eilen jouduin harjoittelemaan Heidille. Ja koska meitä ei ollut tasapareja, joutui Heidi olemaan mallina samaan aikaan mulle ja eräälle toiselle. Pääsin siis testailemaan toiselle puolelle kasvoja.

Ideanan tässä ensimmäisessä testailussa oli kokeilla mikä sävy sopii ihonsävyksi, ja miten saan kulmakarvat piiloon, Ursulalla kun ne kohoavat piiikkusen korkeammalle. :) Joten tässä ensimmäisessä osassa vilautan kuvia testi vaiheesta.Älkää välittäkö liian tummasta meikkivoiteesta. Se oli vain tasoittamassa ihon pintaa. Kuvassa siis Heidin kulmat on piilotettu vahalla (tässä opettajan pikademonstraatio) ja itse testasin toiseen kulmakarvaan. Lähdin hahmottelemaan piirretyn kulmakarvan muotoa ja testailemaan luomivärien sävyjä. Kuvissahan Ursulalla on sellaista sinistä/vihreää/turkoosia liikkuvalla luomella ja harmaata kulmakarvaan asti. Tässä otin siniharmaata, mutta kun tein kasvoista violetit, ei toi väri sopinut yhtään.


Tästä tuli lähinnä mieleen kuollut Ursula :D Tässä myös näkyy miten toi ylempi luomiväri haalistuu violettia taustaa vasten. Ensi viikolla pitää yrittää löytää oikeat värit. Toiselle puolelle harjoitellaan samaan aikaan Kissanaisen maskia.Rajauksista pitää ehdottomasti tehdä vahvemmat. Lisäksi ideana on laittaa tekoripset. Ja kulmat tehdä vahvemmalla sävyllä.

Tämmöistä ensimmäisellä kerralla. Oon ihan tohkeissani. :) Meikkeinä on käytetty koulussa olevia BenNye- meikkejä.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)