sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Vierailulla CesarsShopissa

Joku aika sitten oltiin bloggaajien kanssa CesarsShopin järjestämässä pikku tapaamisessa. Mulle tää oli ensimmäinen kerta kun olin missään blogitapaamisessa, sekä ensimmäinen kerta itse CesarsShopissa. CS on kynsitarvikenettikauppa, josta löytyy kaikkea niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.
Keskustelimme (minä sujuvasti kuunnellen) kynsilakoista, sekä hieman niiden maahantuonnista ja myynnistä. Esittelykierroksella jokainen sai mainita 3 suosikkilakkamerkkiä sekä kertoa hieman itsestään kynsien laittajana/lakkaajana. Itsehän olin oma sosiaalinen itseni ja omalla vuorollani puhuinkin sujuvasti omille käsilleni... Oon alussa sellanen tarkkailija, jos en tunne ketään. Ulkonäön perusteella arvasin oikein 2 bloggaajaa, ja oli joukossa myös sellaisia joiden blogeja en vielä tiennyt.
CS:lla on myös mahdollisuus käydä noutamassa ostoksiaan paikanpäältä osoitteessa Vuorikatu 22 A, aina perjantaisin 8-16. Myös käteisostokset silloin ovat mahdollisia.
Hirveästi mua kiehtoisi mennä siellä järjestettävään kynsikoulutukseen, joka kestää yhden päivän ja siellä opetetaan tekemään geelikynnet itselleen, mutta nyt siihen ei ole edullisesta hinnasta  huolimatta varaa, koska tiedossa on mahdollisesti eräs kalliimman puoleinen juttu tässä kevään aikana.

Mutta nyt vähän kuvia sekä pari jokunen pieni ostos jonka tein siellä. :)Tippejä sun muuta sälää sekä tuoksuja.


Lahjasettejä.Kynsilakkoja jos jonkin sorttisia ja kynsienkoristelulakkoja.


Tarroja ja muita koristeita.

Paljon oli itselle uusia asioita sekä uusia merkkejä. Ostin itselleni 3 kynsilakkaa, 1 Essien ja 2 Color Clubia, molemmat merkit oli mulle lajinaan ensimmäiset. Ja Essie pääsi ensimmäisenä kynsille.

Essien Encrusted Treasures lakka sävyssä Lots Of Lux. Ihana rouheinen sininen lakka. Tää pysyi kynsillä hyvänä melkein 3 päivää. Sivellin vaan oli ärsyttävän kapea.

Seuraavana kynsille pääsi Color Clubin Angel Kiss.
Ihana merenneitolakka. Kuuluu Halo Hues- kokoelmaan. Ihanasta sävystä huolimatta, kuten kuvista voi jo päätellä, mulla lakka pysyi hyvänä vain sen yhden päivän. Keskisormesta on jo pieni pala lähtenyt ja etusormesta menee halkeama.

Viimeinen ostos oli Color Clubin Holiday Splendor, joka ei vielä ole kynsille asti päässyt. Mutta ehkä jouluaatoksi...


Kuvassa ei näy lakka oikean sävyisenä, se on oikeasti paljon tummempi ja vihreämpi.

Saimme mukaamme myös ihanat lahjakassit!!


Tässä mun kassin sisältö.


Jouluaiheisia kynsitarroja. Näitä kun vielä raaskisi käyttää. :)Pinkkejä koristeita. Näitä kyllä täytyy kokeilla tässä joulun aikaan kun on aikaa.


Revlonin irtoripset. Nää aattelin säästää kevääseen kun tulee koulussa erikoisehostusta. :) Ripset on tossa väärin päin kun en saanu niitä käännettyä. Kuvakansiossa kuva on oikein päin...


Suloisessa lahjapaketissa oli A-Englandin lakka sävyssä Lancelot. Ihan musta. :) Sekä mansikan tuoksuinen kynsinauhaöljy.

Kaikkea kivaa siis. Ehkä ensi kerralla uskallan jo jutella muiden kanssa. :)

Joulu on ihan kohta täällä, ja Helsingissä sataa vettä :O Toivottavasti muualla on lumi pysynyt maassa.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)