sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joukostamme poistuneet marraskuu -13

Kyllähän näitä tuotteita taas ihan ok:sti loppu, vaikka pelkäsin etten saa mitään loppumaan.


Koppa näytti tältä.


Tukkapuolelta loppui vanha ku taivas- kastiin kuuluva L'oréal Play Ball Silky Sunrise Serum Spray. Itseasiassa tän pohjalle jäi vielä nestettä, mutta en onnistunut suihkuttamaan niitä ulos mitenkään päin, joten luovutin. Olin ihan unohtanu tän kaapin perukoille, koska tää ei tehny mun tukkaan yhtään mitään. Lupasi hiuksiin hallittavuutta, pehmeyttä ja sileyttä. En huomannut mitään eroa siihen käytinkö tätä vai en. Näitä taitaa olla vieläkin myynniisä jossain päin maailmaa. Omani ostin vuosia sitten Sokokselta, mutta ainakaan sokoksen nettikaupassa ei tätä ole.
L'oréal Studio Express Refresh Invisible Dry Shampoo tuli tiensä päähän, mikä oli hyvä asia. Ei kuulu omasta mielestäni hyviin kuivashampoihin. Lisää tästä voi lukea täältä.
Pantene Pro-V Heat Defense Gloss Spray oli myös pienoinen pettymys. Tästä ei meinaan tullut sumua/suihketta, vaan ihan kuin sumutepullon se toinen ääriasento, jossa tulee suorana ruiskuna. Arvostan suihkutettavissa tuotteissa juuri sitä sumua. Muuten tää kait oli ihan ok. Plussaa pullon kaulassa olevasta lukkomekanismista.


Nassupuolelta loppui Lumenen Premium Beauty Uudistava Retinol Yövoide- näyte. Näitä jäi vielä muutama jemmaan. Todella tuhti yövoide, joka kosteuttaa kivasti. Oma ihoni on vaan sellainen että vaikka laittaisin mitä voidetta tahansa, aamulla ihoa kiristää. Mutta tää on kuitenkin ollu sieltä parhaimmasta päästä yövoiteita.
Decleor Hydra Floral "Flower Nectar" Moisturising Creamin sain edellisestä harjoittelupaikasta, jossa se oli ollut testerinä. Voide oli kuitenkin vielä hengissä ja käytin mielellään sen pois. Tykkäsin tosi paljon. Todella kosteuttava, ja ihana koostumus. Ei kuitenkaan sovi rasvoittuvalle iholle, sillä tää jäi vähän kiiltämään nassuun. Käytinkin tätä sellaisina päivinä kun ei tarvinnut heti herättyä meikata.


Kroppa puolelta loppui Oriflamen Silk Beauty Anti-perspirant 24H Deodorant. Sain tän äitiltä joululahjaksi pari vuotta sitten. Vein tän työpaikalle pukukaappiin ja käytin siellä töiden jälkeen kun oli pakko pestä kainalot. Sit kun jäin opintovapaalle, nappasin tän kotiin ja käytin nyt loppuun. Ihan ok dödö, piti kainalot hajuttomina kivasti, mutta ei täydellisesti. Sellanen vapaapäivän dödö. Kesti hetken kuivua. Tuoksuu ihan hedelmäpommijugurtille.
Toinen ja viimeinen Lushin Charity Pot loppui. Huh. Kerroin jo aijemminkin miten tässä mun mielestä oli ihan jäätävän kamala haju. Käytin tänkin säärillä loppuun ettei haju päässyt nenään. Uh.
Lumenen Koivu & Hunaja Suihkugeeli. Mukavan raikas tuoku. Ihan perus suihkugeeli. Tykkäsin tosta lötköstä putelista. Hunaja tuli inci listassa vasta lopussa ja koivu heti sen jälkeen. Sain tän palkaksi Lumenella tehdystä keikasta. Kiva kesätuote.


Pari tuoksuakin loppui. Joulun jälkeisestä alennusmyynnistä ostamani Tommy Hilfigerin Tommy Girl tuoksu normaalikokoisena ja matkakokoisena. Tää on ehkä vähän nuorempien tuoksu, mut mää en ikinä välitä sellasesta kategoriasta, vaan käytän just sitä tuoksua joka omaan nenään sopii. Tää oli kiva arkituoksu. Paketin mukana oli myös dödö, joka on tällähetkellä koulussa pukukaapissa. Se on tuote jota en varmaan koskaan saa loppumaan...


Meikkipuolelta oli pakko ottaa tää mukaan, koska nyt se vihdoin loppui!! L'oréalin paletin ylimmäinen luomiväri. Jess. Tästä on hyvä lähteä. :)


Sitten vielä tuote joka ei loppunut, vaan meni pilalle. Myös testerinä toiminut Elizabeth Ardenin Hydra-Gentle Cream Cleanser kuivalle ja herkälle iholle. Tää oli harmi et meni pilalle. Ihanan kermainen koostumus joka oli todella hellävarainen. Kerkesin tätä käyttää jonkun verran, ennen kuin rupesi haisemaan ja muuttumaan klönttiseksi. Sääli. No, onneksi en maksanut tästä mitään, ja pienellä varauksella aina pitää testerit ottaa, kun ei tiiä kauan ne on ollut avattuna esillä.

12 tuotetta, joista 7 täysikokoista. En laskenut luomiväriä tai Ardenin tuotetta täysikokoiseksi, koska toisessa oli kyse paletista johon jäi vielä luomivärejä ja toinen ei varsinaisesti loppunut, vaikka roskiin meneekin.

Tän kuun aikana saan ainakin yhden käsivoiteen loppuun ja toivottavasti jonkun kasvovoiteenkin. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)