lauantai 9. marraskuuta 2013

Repsahdus Hennesillä

Näimpä tossa viime kuussa Facebookissa kuvan ihanasta Hennesin poskipunasta, ja ihastuin siihen heti. Mutta koska ostolakko... Unohdin sen sitten pieneksi hetkeksi, kunnes tällä viikolla tuli asiaa Hennesille. Olin juuri jonottamassa kassalle vaatteiden kanssa, ja siinähän se törötti:



Blusher sävyssä Autumn Flower. Eikö oo kaunis? Hinta oli järjettömät 4,90€ Mää en yleensä innostu poskipunista, eikä mulla niitä ihan hirveesti ookkaan, mut joku tässä viehätti. Varmaan toi kirkas punainen ja kaunis kukkakuvio. Yleensä just noi kuviot ei mulla luo sellasta ostohalua, koska sit mua rupeis harmittaan sen kulumine. No, tää on nyt kuitenkin tullut käyttöön.


Tässä sormella pyyhkäistynä kädelle. Aika vahva väri. Pitää olla tarkkana ettei tuu liikaa väriä kerralla. Laitoin tätä ekan kerran tänään, valitettavasti ei oo kuvaa siitä, mutta vähän joutu pyyhkimään pois liikaa väriä. :) Tällä saa ihanat omenaposket!

Vilautan tässä samalla kaikki omistamani poskipunat:


2 Stagecolorin poskipunaa cd-kotelossa. En tiiä näiden sävyjä tai muutakaan, ku nää on ollu testereitä edellisessä harjottelupaikassa.


Clarinsin matkapaletissa on kans poskipuna.


Irtoposkipunat:
Hennesin Blusher, Claire´sin Blusher, Rimmelin Powder Blush sävyssä Santa Rose , Fresh voideposkipuna (en tiiä sävyä) ja Lumenen Touch Of Radiance sävyssä kuulaus.

Ei kauheen montaa.. Itseasiassa unohdin että mulla on isossa paletissa myös pari poskipunaa, mut olkoot. Ehkä niitä on yhteensä n. 10.

Muuten saan olla tyytyväinen ostolakkooni, kävin tänään harjoittelun jälkeen pitkästä aikaa keskustassa, ja pitihän se mennä ihmettelemään sitä Stockan Bobbi Brown pistettä. En ostanu mitään, osasyy siihen et en saanu palvelua. Kävin myös Kicksissä, enkä ostanut sieltäkään mitään!! Vaikka sormet syyhys. Toi poskipuna oli niin halpa, et sallin sen repsahduksen. Nyt taas lakkoillaan.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)