lauantai 23. marraskuuta 2013

NHS - Lavera

Torstaina teimme pienen tyttöjen reissun Hyvinkäälle, kohteena Lavera ja Flow Kosmetiikka. Ystäväni Tarja oli järjestänyt meille tapaamiset molempiin paikkoihin, ja innolla lähdimme tutustumaan luonnonkosmetiikkaan. Laitan tähän tekstin yhteyteen räpsimiäni kuvia vierailultamme, ja lopussa esittelen ostokseni. :) Reissussa oli mun lisäksi koulukaverini Heidi ja Tarjat K ja G.

Ensimmäisenä kohteena siis Nordic Health Systems joka siis maahantuoa Laveraa. Laverahan on saksalainen merkki joka on perustettu 1987. Tuotevalikoimiin kuuluu niin ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita kuin meikkejäkin. Laveran tuotteet ovat NaTrue sertifioitua kosmetiikkaa.

Basis Sensitiv ja hammastahnaa

Täytyy tunnustaa että mulla ei ole itellä mitään kokemusta Laverasta, ja yleensäkin luonnonkosmetiikasta todella vähän. Kiinnostus on kyllä herännyt juurikin ystäväni Tarjan ansiosta.

Honey Moments ja Lavender Secrets
Vähän historiaa:

Nimi Lavera on latinaa ja tarkoittaa "totuutta". Thomas Haase  keksi vuonna 1975 valmistaa luonnon raaka-aineista ; villarasvasta/lanoliinista , mehiläisvahasta ja oliiviöljystä oman huulirasvan Tanskan matkalleen. Hänen ihoaan ei silloin perinteinen kosmetiikka pystynyt suojaamaan tarpeeksi hyvin. Siitä innostuneena hän ryhtyi yhdistelemään luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista uusia koostumuksia, joka oli siihen aikaan hyvin erikoista. Hän huomasi että luonnolla on annettavaa.

Men Sensitiv

Nykyään Laveraa myydään maailmanlaajuisesti yli 40 maassa. Ilman luontoa ei olisi Laveraa.
Tuotteiden valmistuksessa ei käytetä kemiallisia lisäaineita. Tuotteiden korkea laatu on todistettu virallisesti useita kertoja ja niissä käytetään yli 300 luomuraaka-ainetta, joista yli 200 kasvatetaan myös Laveran omilla viljelmillä.


Lavera on kehittänyt ensimmäisenä maailmassa 100- prosenttisen mineraali UV- suojan. Ja tutkimukset jatkuvat koko ajan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti paremmaksi.


Lavera on saanut jo yli 650 kertaa parhaat suositukset ÖKO-TEST -tutkimuksissa, joihin se on osallistunut vuodesta 1992 lähtien. Korkeat laatustandardit omaavissa ÖKO-TEST -tutkimuksissa huomioidaan terveysriskien ja ympäristöystävällisyyden lisäksi myös tuotteiden ja palveluiden tarjoamat edut.


Laveran koko valikoima on ihoystävällinen, se tarjoaa tuotteita herkälle iholle ja on dermatologisesti testattu. Se on ensimmäinen luontaiskosmetiikan valmistaja, joka kehitti hajusteettomat ihonhoitotuotelinjat erityisesti vauvoille ja pikkulapsille sekä äärimmäisen herkkäihoisille aikuisille.


NHS maahantuo myös ranskalaista Born to Bio sarjaa.


Sekä irlantilaista Lilly´s Eco Cleania.


Myös hyvinvointituotteita löytyy. Oli pakko napata kuva näistä hauskoista avaimenperistä.
Ystäväni Heidi on kehunut näitä pesupähkinöitä.

Sitten ne ostokset:


Pakko oli ostaa lasten hammastahnaa, makuna vadelma-mansikka.
Miehelle 2 in 1 shampoo/suihkugeeli.
Lime Sensation Body Lotion.
Basis Sensitiv Protection Cream.
Sekä 2 in 1 Compact Foundation.


Born to Bio kuivaöljy ja mansikkasuihkugeeli.


Kuivaharja ja kasvoluffa.


Lilly´s Eco Clean rasvan- ja kalkinpoistaja ja  tuoksuton pyykinpesuaine.


Lisäksi Laveran ihana väki pakkasi reilusti näytteitä mukaan.

Pienen sekaannuksen takia pussistani jäi puuttumaan hiuksiin jätettävä hoitosuihke jonka ostin, mutta se lähetetään minulle postissa.
Lisäksi ilmoittauduimme kaikki neljä tammikuussa pidettävään Laveran meikkikoulutukseen, jonka pitää Karkkipäivä- blogin Sanni. Jännittää. :)
Kaikkea kivaa olisi ollut, mutta ei kaikkea voinut kerralla ostaa. Lisäksi tämän reisille mennyt ostolakko on näön vuoksi vielä päällä... Eikä tässä tosiaan ollut vielä kaikki ostokset tämän viikon ajalta, mutta niistä lisää myöhemmin.
Huomenna postausta visiitistä Flowlle.


Onneks en ollut ainoo joka vähän riehaantui tuolla. :) Mun kassi on alhaalla oikealla.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)