keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Lisää väriä ankeuteen

Tässähän siis oli ne pari päivää kun oli aurinkoista ja ihana ilma. Mutta nyt taas ollaan palattu arkeen ja harmaaseen sateeseen. Eilinen oli jotain niin hirveetä, kun heräsi oli pimeetä ja kun meni nukkumaan oli pimeetä. Ei se tämäkään päivä mitään herkkua oo, mut on sentään vähän kirkkaampaa kun eilen.

Aamuinen pilates tunti ei hirveesti mieltä piristänyt, joten jälleen on luotettava meikin piristävään voimaan. Ihoni on nyt luultavasti ilman viileyden takia ärtynyt, hilseilevä ja punoittava, minkä takia pidin meikkauksesta pari päivää taukoa. Koska oon nyt käyny pari päivää koulussa näyttäen kuolemalta, oli tänään pakko palata siinä arkeen ja tehä joku kiva meikki.

Astuin hieman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja valitsin luomille vihreän lisäksi sinistä. Sininen on kaunis väri, mutta jotenkin en vaan koe sitä omakseni, en vaatteissa, sisustuksessa kuin meikeissäkään.

Tällanen siitä sit tuli.Vähän tulee väreistä mieleen merenneito. Sinistä sävyä ulkonurkassa ja luomivaossa, vihreää sisäpuolikkaalla. Se on tässä kuvassa nyt hävinny ton sinisen sekaan, mut livenä näkyy kyllä. Laitoin pohjustukseksi Sensain Eyelid Basen lisäksi Calvin Kleinin creme luomiväriä sävyssä Baby Blue. Mulla ei cremet, voiteet tai nestemäiset luomivärit pysy yksinään luomilla, joten joudun käyttämään niitä puuteristen värien alla.Yläluomi rajattu vihreällä ja alas laitoin vaaleansinistä.


Huulille hieman sävyä antamaan Oriflamen Nourishin Lip Balm. Tässä on ihana tuoksu. Tää oli hukkunut jonnekki meikkipöydän uumeniin ja löytyikin pienen penkomisen jälkeen.


Tässä vielä kokonaisuudessaan.

Meikkiin käytetyt tuotteet:


Meikkipohja: Avon Anew Vitale BB+ voide ja bareMinerals Mineral Veil- irtopuuteri.
Aurinkopuuteri: Lumene Arctic Sun sävyssä 2 Auringon Kultaa.
Poskipuna: Fresh.


Luomivärin pohjustaja: Sensai Eyelid Base ja Calvin Kline Creme sävyssä Baby Blue.
Luomiväri: Isadora Light & Shade, sävyssä Lime & Turquoise ja Maybelline Shiny White.
Ripsiväri: L'oréal Miss Manga.
Kulmageeli: Ardell.
Unohdin sitten ottaa rajauskynät mukaan kuvaan. Ne oli yläluomella E.Funkhouser sävyssä Fame ja alaluomella Lumene Natural Code sävyssä 13 Aqua.


Huulilla siis Oriflamen huulirasva.

Muita keinoja piristää ankeeta harmaata päivää kuin meikki?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)