keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kun on törsätty, niin on törsätty

Laveralla ja Flowlla tuli sit avattua kukkaronnyörit ammolleen, joten viime viikolla luovutin ostolakon suhteen. Se oli jo mennyttä kalua. Ja koska nyt en tule pääsemään Amsterdamiin uudeksi vuodeksi, aion tuhlata nekin rahat, tosin en varsinaisesti kosmetiikkaan, vaan kosmetologin välineisiin. Mut niistä lisää myöhemmin.

Nyt haluan esitellä loput tuotteet joihin viime viikolla sorruin, sekä ne tuotteet joita olen tämän viikon aikana saanut ihanilta ystäviltäni, Heidiltä ja Tarjalta! <3


No joo, ihan eka tässä nyt tuli tämmönen selluliittigeeli jonka sain tämän hetkisestä harjoittelupaikasta. Omistaja oli vähän siivoillut ja löysi näitä jostain jemmoista ja antoi nämä henkilökunnalle, ja määki sain oman. Tän otan tänään käyttöön ja ajattelin tehä ihan kunnon testauksen miten toimii päivittäisen kuivaharjauksen kanssa. Otan mitat ja kaikki.


Sokokselta kävin ostamassa Mavalan kynsilakanohentajan ku sellasta ei ollut, aromaattisen sitruunaöljyn ja vielä kassalla ollessa ihan huomaamatta nappasin IsaDoran paketin jossa on sokerilakka ja huulikiilto. Hups.


Eilen postilaatikosta tipahti Laveran hiuksiin jätettävä suihke, joka puuttui ostoskassistani. Siinä olikin käynyt pikku fiba, eli mää ostin tän suihkeen, mutta mulle oli tän sijaan pakattu appelsiini deodorantti. Soitin seuraavana päivänä Laveralle ja he lupasivat lähettää minulle puuttuvan tuotteen. No, sit kävikin ilmi että se suihke olikin pakattu Tarjalle, jolta taas puuttui hänen ostamansa appelsiini deodorantti. Teimme sit vaihtarit eilen koulussa, joten nyt mulla on sitten 2 näitä suihkeita. :)


Tarja aina muutenkin tykkää lahjoo meitä, mikä on tietysti ihanaa. Sain häneltä EkoPharman Suklaa-Appelsiini lämpönaamion käsille. Tääki tuoksuu ihan jaffakekseille, ihan niinku saman sarjan kynsinauhaöljy.
Decleorin Exfoliatin "fresh skin" Body Cream, eli vartalonkuorinta. Pienen testauksen jälkeen tää tuntuisi sopivan vaikka kasvoillekin. Rakeet on pieniä ja kuorivia. Itse taidan käyttää tätä kainaloiden ja bikinirajojen kuorintaan sokeroinnin välillä.
Ja vielä Footnerin kuorivat sukat. Nää on mielenkiintoiset. Pitää testata.


Heidiltä taasen sain pienen tuliaisen Tukholmasta. The Body Shopin karpalo käsivoide, joka tuoksuu törkeen hyvälle, sekä muutaman näytteen. Pikkupurkissa on inkiväärivoidetta joka tuoksuu todella jouluiselle. Näytepusseissa on Drops Of Youth tehotiivistettä sekä Vitamin E Cool BB-voidetta.


Heidin ollessa Tukholmassa, minä toimin Ahven-vahtina. Ahvenhan on siis Heidin kissa. Tässä kuvassa Myssy ihmettelee Ahvenen mulle antamaa kassia. Ahven aina lahjoo mua ihanilla asioilla kun oon sitä hoitamassa. Oon saanu kerran kassillisen herkkuja (sipsiä, limua, suklaata ja lontoon rakeita), ihanan laukun ja nyt tämän:


Kassista paljastui 2 Gloria lehteä, Fazerin lontoon rae- suklaalevy, napakoru ja Clarinsin kasvovoide.
On se Ahven vaan ihana. :)


Ja eilen sain vielä Tarjalta bareMineralsin itseruskettavan. En oo mikään itseruskettavien ystävä, mutta otin tän kuitenkin blogia varten testiin.

Näin ne varastot vaan karttuu. Nyt pitää taas ottaa tuotteita tehokäyttöön.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)