keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Clynol Q10 Boost Fortify Restoring Treatment

Ostin I Love Me- messuilta itselleni hiusnaamion, edellisen kohdatessa loppunsa. En niin hirveesti jaksanu keskittyä siellä hiuspuoleen, enkä muutenkaan nähny siellä hirveesti naamioita. Tän naamion päädyin ostamaan vähän sellasesta kämäsen olosesta "kojusta" jossa oli melko hassu nainen myymässä. Kysyin häneltä että minkälainen naamio tämä on (hän siis suositteli tätä). Hän vastasi; Mitä??? Niin että mitä tämä naamio tekee hiuksille?? No sää voit käyttää sitä saunassa. Öö... okei. Mut hinta oli joku 7 € niin aattelin etten hirveesti köyhdy tän ostaessa. Enkä kyllä oo katunu ostopäätöstä. Tää on I-HA-NA!!!


Pikaisen googlettelun tuloksena sain selville että tää on ilmeisesti hoitolamerkki. Merkkihän oli siis mulle ihan tuntematon ennestään. Clynol on pienempi ja helposti lähestyttävä brändi, joka tarjoaa samanlaista laatua ja parhaimmaksi kehittynyttä tekniikkaa kuin suuremmat yritykset tarjoavat. Heidän tuotteensa on suunnattu juuri asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Tässä hieman historiaa:

1913 kampaaja ja opettaja Friedrich Klein aloitti kokeilut kemiallisten väriaineiden ja puhdistusaineiden kanssa sekoittamalla niitä ensimmäistä kertaa.
1924 hän perusti Kleinol- yrityksen joka keskittyi hiusten värjäys- ja hiustuotteiden kehittelyyn ja tuotantoon.
1926 hänen hennashampoonsa Hesha loi pohjan hiusten värjäämiselle ja sävyttämiselle kampaajalla.
1946 vuosia kehitetty läpinäkyvä geeli mahdollistaa väritysprosessin ja Viton brändi syntyy.
1964 Kleinol saapuu UK:n rannikolle ja nousee markkinajohtajaksi.
1979 Kleinolista tulee osa Schwarzkophia ja uudistaa nimensä Clynol:ksi.
1983 Xtrastrong hiuslakasta tulee jättimenestys teollisuudessa.
1996 Clynolista tulee osa Henkel- yhtiötä.

No mut sit asiaan, eli arvosteluun. :)


Purkissa on tavaraa 200 ml, mikä taitaa olla peruskoko tämmösissä naamioissa. Väriltään valkoista, koostumus kermavaahtomaisen pehmeää.
Mullahan on siis vaalennetut olkapäille asti ulottuvat hiukset, joiden suurin ongelma (tai siis niitä on monia) on latvojen kuivuus. Nythän ne on paremmassa kunnossa kun leikkautin niitä reippaasti, mutta tehohoito ei voi koskaan olla liikaa. Yleensä oon lätränny naamioiden kanssa, mutta tätä oon nyt käyttäny säästeliäästi, johtuen siitä että tätä ei todellakaan tarvii paljoo. Ekan kerran kokeilin laittaa pikkusen pituuksiin ja niistä tuli heti unelmanpehmeät! Levitän naamion yleensä koko hiuksiin, en pelkästään pituuksiin (toisin kuin esim. hoitoaineen). Ja kuten niin monessa muussakin naamiossa, myös tässä se tarkoittaa sitä että seuraavana päivänä on juuret jo rasvoittunut. Mutta seuraavan pesun jälkeenkin hiukset on vielä pehmeät.
Ja tuoksu, aah. En tiiä miten kuvailisin sitä, sellanen tosi pehmee, ehkä vähän aurinkorasvamainen mutta ei huonolla tavalla. Mulla tulee tästä lapsuus mieleen, äiti tuoksu tältä etelänlomilla kun oli laittanu aurinkorasvaa. Ja vähän ehkä kookosta? Tätä pitäis tuoksuttaa että ymmärtäis. :) Mut mää tykkään!! Nuuhkuttelen hiuksia useasti käytön jälkeen. Tää ei kuitenkaan jää vahvana tuoksumaan, että pitää tosiaan viedä hiuksia nenän lähelle et haistaa. Mies sanoi että tuoksuu hyvälle, mutta ei osannut eritellä sen paremmin.


Käytän ilolla tän loppuun ja voisin haluta tutustua sarjan muihinkin tuotteisiin.
En hirveesti löytäny paikkoja mistä voi saada Clynolia, mutta sitä saa tilattua esim. fruugosta.

Onko tää muille tuttu merkki?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)