sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Tän syksyn ekat messut

Eilen oltiin tyttöjen kaa vähän messuilemassa. Sky:n kosmetologipäivät olivat taasen tuolla Wanhassa Satamassa, missä ne oli myös viime vuonna. Kyseiset messuthan ovat alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Tänä vuonna messut vaikuttivat olevan vähän enemmän kuluttajille painotettu, vaikka toki siellä oli myös kalustoakin esitteillä. Ne ei vielä jaksanu mua hirveesti kiinnostaa koska a. ne maksaa hunajaa (eräskin laite 18 000€), b. en ole ainakaan lähiaikoina perustamassa omaa yritystä ja c. mihin mää ne täällä kotona tunkisin?? Toki sellanen kunnollinen hoitotuoli olisi kiva, mut pitää tyytyä nyt tohon kannettavaan hierontapöytään.
Nyt lauantaina ei ollut ihan niin paljon porukkaa liikkeellä kuten oli kuulemma perjantaina ollut, mikä oli tietysti kiva juttu ku ei tarvinnu änkee tutkimaan tarjontaa. Ja mun ostolakkohan ei koske messuja, joten sain pistää pikkusen rahaakin palamaan. :)
Ensin esittelen silmämeikin jolla olin liikenteessä:Jotenkin tästä meikistä tulee mieleen prinsessa ja sammakko. :) Nyt kuva vaan silmämeikistä, ku rupes tulee kiire siinä vaiheessa ku kuvat nappasin, enkä sit saanut hyvää kasvokuvaa itestäni.Meikkiin käytetyt tuotteet:
Pohjustuksena Sensain Eyelid Base, joka varmaan loppuu vasta ku oon eläkkeellä.
Silmän ulkonurkassa E. Funkhouserin paletista vihreää ja sisänurkassa ihana bareMineralsin Wildflower.
Kulmaluulla Maybellinen Shiny White, jota yritän tunkee joka meikkiin et saisin sen loppumaan.
Kulmissa Stagecolorin kynä sävyssä Taupe (on muuten hyvä väri kulmille)
Ja ripsissä Miss Mangaa.

Ja sitten niitä ostoksia:


Olin kuitenkin aika maltillinen ostoksissani, pitää säästää vielä rahaa ensi viikon I love Me- messuille. ;)
ACM:n aurinkosuoja tuli vahingossa tähän kuvaan, sitä en siis ostanut vaan sain sieltä lahjaksi. Ensi kesää odotellessa, ellei talvella pääse johonkin lämpöiseen.
Gehwolia onkin vilahtanut täällä blogissa, se on vaan niin hyvää. Bamboo Scrub lähti mukaan sekä vanhana että uutena versiona. Isompi purkki on se vanha versio. Käytin sitä harjoittelussa paljon asiakkaille, ja se vaan tuoksuu niin ihanalle ja on ihanan rakeista. Tätä oli helppo myös myydä. Jalkavoide ja kuorinta uutena versiona oli kimppatarjouksena, joten otin sit ne molemmat. Pääsee sit tohon uuteenkin tutustumaan.
Opin kynsiviila rakennekynsille. Halusin tän ihan vaan sen takia että ku mulla on nää geelikynnet. Aijon ottaa vielä yhdet kynnet ja sen jälkeen ihan taloudellisista syistä en enää ota. Nyt kun oon opintovapaalla, ei oo varaa sellaseen ylellisyyteen. Plus nyt ku ei oo "voinu" lakata kynsiä, niin nyt sit hirveesti haluisin. Ja koska en tosissaan oo töissäkään, niin nyt ne lakat vois jopa pysyäkin kauemmin ku puoli päivää.
Refecto Cilin kestovärejä ruskeana ja vaaleanruskeana. Nyt voin värjätä kulmat ite kotona. Niiden kanssa tietysti hapetinta ja sekoituskuppi sekä yksi huuhtelukuppi. Huuhtelukuppeja on vaan yksi kun ostin sen alussa värien kanssa samasta paikasta jossa ei ollut sekoituskuppeja, joten otin sen siihen tarkoitukseen. Sitten löysin paikan jossa myytiin noita sekoituskuppeja niin otin sit vielä semmosen.
Näiden lisäksi ostin vielä valkoiset työhousut, mutta en nyt niitä rupee esitteleen täällä.


Siellä pyöriessämme, Monteilin pisteeltä esittelijä lykkäsi käteeni kassin ihan yks kaks yllättäen.


Kassi sisälti tämän verran näytteitä. Uuh. Sarja ei oo mulle entuudestaan tuttu, mutta kiva päästä vähän tutustumaan.

Messujen jälkeen menimme parin ystäväni kanssa käymään Puuterihuoneella. En oo aijemmin siellä käyny, joten oli kiva päästä kurkkaamaan miltä siellä näyttää. Siellä sattui olemaan juuri itse Raili Hulkkosen meikkiopastus eräälle ryhmälle, ja me päästiin sinne sit mukaan. Oli vähän noloo ku kesken kaiken tuppauduttiin sinne. Mut fiilis oli mahtava, mää olin ihan tohkeissani ku sain nähän Railin livenä ja opettavan silmämeikin tekoa. Meille tarjottiin kuohuviiniä ja esiteltiin niitä tiloja. Aivan mahtavaa! Ja vielä lopuksi saatiin mukaamme kassit, joissa oli nämä:


Maria Galland- pussukka...


...jossa oli 5 tuotetta kätevänä matkakokona. Myös tämä sarja on mulle uusi. Mielenkiinnolla tätäkin kokeilen.

Lauantai oli aivan ihana päivä kaikin puolin. Nyt vaan odottelemaan ensi viikon messuja.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)