sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Siveltimiä

Hyvä meikki syntyy harvoin ilman hyviä työkaluja, eli siveltimiä. Toki on niitä jotka tekevät lähes koko meikin käyttäen vain sormiaan, mutta itse ainakin vannon hyvien ja laadukkaiden siveltimien nimeen. Tässä nyt esittelenkin teille vakikäytössä olevat siveltimeni. Niitä ei oo montaa. :)

Ihan ensin ehdoton suosikkini luomivärisiveltimistä:


Riitta Vaaran Angle Fluff. Riitta itse sanoi että hän käyttää tästä nimeä autiosaari-sivellin, koska jos hän saisi valita vain yhden siveltimen jonka ottaisi mukaan autiolle saarelle, olisi se tämä. Ja mää oon ihan samaa mieltä. Tää on ihana!!


Sivellin on hieman viistopäinen ja pehmeän napakka. Harmikseni en nyt löytänyt Vaaran sivellinesitettä, joten en oo varma mitä karvaa tässä on. Uskallan ehkä sanoa että aitokarvaa? Noh, mulle itelle sillä asialla ei oo väliä, kuhan toimii. :) Mulla on näitä siveltimiä kaksi, sain toisen ystävältäni kun hän ei tullut sinuiksi tämän kanssa.


Voisin vaihtaa kaikki luomiväri siveltimeni tämmöseen.


Tässä vähän muita meikin kulmakiviä.


We Care Iconin kabuki. Ihanan pehmeä, tällä saa mukavasti levitettyä mineraalimeikkipohjan, ja välillä käytän tätä myös aurinkopuuterin kanssa. Ja jos siveltimessä on myös pinkkiä, voiko se olla huono juttu?


Toinen samaa sarjaa oleva puuterisivellin. Myöskin ihanan pehmeä, tällä on ilo laittaa puuteria. Joskus kun haluan henkäyksen kevyesti poskipunaa, käytän tätä.


2 Duroyn viistopäistä sivellintä, eri karvaa. Toinen on muistaakseni aitokarvaa... Ylempi ehkä? Pitäs ottaa tiedot ylös ku ostaa näitä. :/ Alempaa käytän poskipunan kanssa, ja jatkan samalla linjalla, ihanan pehmeä!! Ylempi on ihan rippasen karheampi, ei kuitenkaan raapiva, ja sitä käytän varjostuksiin. Näitä pitäisi hankkia lisää.Sitten vielä Avonin luomivärisivellin, joka on todella hyvä, mutta hieman isohko. Tällä laitan vaaleaa luomiväriä pohjalle ja kulmaluulle. Yksi sipaisu ja se on siinä.
Duroyn häivytyssivellin. Tääkin on tosi pehmeä ja tällä saa luomivärit kauniisti häivytettyä (jos jaksaa häivytellä ;) ).
Ja Duroyn peiteainesivellin. Tää on synteettistä karvaa. Käytän tätä myös luomivärin pohjustajan kanssa, koska se on purkissa.

Näillä mää pääsääntösesti meikkini teen.

Löytyikö joukosta tuttuja siveltimiä tai olisiko suositella jotain muita?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)