perjantai 18. lokakuuta 2013

Saippuaa

Mulla oli yhessä vaiheessa ihan jäätävä kasa palasaippuoita. Niitä vaan kerty ja kerty, enkä ikinä kuitenkaan käyttäny niitä. Sit muutama vuosi sitten otin ihan tavoitteeksi käyttää ne pois. Nyt oon hirveesti himoinnu Lushin ihania palasaippuoita, mut koska tää saippuaprojekti on vielä kesken, en oo "voinu" ostaa niitä. Olin n. 10 vuotta sitten työharjoittelussa Sauna Kaira- liikkeessä, jossa oli ihanaakin ihanampia saippuoita ja niitä tuli koko ajan uusia ja uusia. Niitä sitten piti hamstrata kassitolkulla ja sit oli vielä sellasia vähän reissussa rähjääntyneitä joita sai ottaa itelleen. Nyt viime vuosina ei oo tullu ku 2 uutta palasaippuaa. Pari vuotta sitten jouluna äitiltä tulleessa Oriflamen paketissa oli palasaippua, joka vieläkin odottaa vuoroaan ja häämatkalta ostettu palasaippua joka pääsi juuri tänään käyttöön. Totesin et nyt on taas aika vaihtaa saippuaa kun käytössä ollut tervasaippua oli jo tällainen:


Pahoittelen tärähtänyttä kuvaa, yritän vielä opetella uuden kameran käyttöä..


2 ohutta lastua jäljellä. Ei näillä enää käsiä pestä.Kiivisaippuaa kehiin! Tää on aikamoinen halko, et tulee taas kestämään pitkälle ens vuotta. Tää ei kyllä tuoksu yhtään kiiville, mut tässä on sellanen hitusen hedelmäinen kukkaistuoksu.


Siinä se pötköttää sivellinsaippuan vieressä. (Joka on saanu osumaa tervasaippuasta.)

Mutta ehkä jo ens vuoden lopulla pääsen Lushiin saippuaostoksille.


Saippuavarastoni on huventunut tähän. 5 kpl, joista ton yläoikean voi käyttää vaikka suihkussa pois kun se on kuoriva saippua. Sit on se Oriflamen saippua, 1 tervasaippua (näitä oli vissiin joku 7 alkujaan), pieni nallesaippua ja hotellista mukaan napattu pyöree saippua. Jee.

Tällasta saippuaa tänään.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)