lauantai 12. lokakuuta 2013

Mää rakastan itteeni

Kuten niin moni muukin, myös tämä täti kävi I love Me- messuilla. Rahaa meni enemmän ku piti (hups) mutta olkoot se sallittua. Nyt jatkuu kosmetiikan ostolakkoni, sillä messut on messuiltu taas vähäksi aikaa. Esittelen tässä vähän ostoksiani sekä messuilta saatuja kylkiäisiä, sekä muutama kuva bodypaint-kisoista. Suurella mielenkiinnolla menin tänään katsomaan noita bodypaintin kisoja, koska sain itse kunnian olla harjoittelumallina eräille kisoihin osallistuneille tytöille. Pari viikkoa sitten koulussa ollessani opettaja kysyi haluaako joku mennä harjoitusmalliksi, koska heidän oma kisoissa oleva mallinsa oli estynyt silloin tulemaan paikalle. Kukaan muu ei halunnu, joten mää menin. Ihan vaan mielenkiinnosta. Ja olihan se mielenkiintosta patsastella paikallaan kertakäyttö stringeissä ja nännit teipattuina ku paikalla pyörii kymmenkunta miestä. Pakko oli vaan mennä sillä asenteella et ei niitä kiinnosta miltä mää näytän.

Mut nyt niihen kuviin.Ystäväni on luomuhullu, joten keskitimme käyntimme lähinnä luomuosastolle. Mulla oli menkkojen takia tosi paha olo, joten en jaksanu hirveesti kuvia räpsiä. Otin parit pakolliset kuvat kuitenki ku se kamera kerran oli mukana.

 
Ekaks nää ostokset.
Aamulla kihartaessani hiuksiani laineraudalla, totesin et haluisin jonku muun systeemin siihen hommaan. Mulla on joskus ollu sellanen piippausrauta, mut se hajos. Nyt päätin sit ostaa tän Pearl Wandin ku suht edullisesti rapsahti.
Kävin eilen ottamassa toistaiseksi viimeset geelikynnet (jotka unohin kuvata) ja sen jälkeistä aikaa ajatellen ostin kaverini suosituksesta Pro Nailsin Active Hardenerin. Sit ku viilaan kynnet pois neljän viikon päästä, voin vaan kuvitella miten ohuet ne taas on. Huoh. Mut jospa tää auttais. Nää kynnethän on siis tehty Pro Nailsin tuotteilla.
Frantsilalta nappasin  mukaan appelsiinin tuoksuisen öljyn. Ollaan miehen kanssa puhuttu et pitäis ostaa taas tuoksylyhtyyn tuoksua, mut se on vaan jääny. Appelsiini on ihana tuoksu, ja koska tän luvattiin helpottavan myös menkkakipuja, ei ollu vaikee päättää ottaako vai ei. Mut uskoo ken tahtoo.
EkoPharman Lakka-Tyrni Seerumin ostin ihan huomaamatta. Se nainen siinä pisteellä oli kova myymään ja lykkäs meille kassit käteen jossa oli tää seerumi ja sen lisäksi 3 muuta tuotetta kylkiäisenä. Ei siinä sit muu auttanu ku ostaa. :D Tää on suomalainen tuote, joten siitä plussaa. Pitää ensin käyttää se Lancome pois ennen ku tän avaa.
Hiusnaamiota olin menossa hakemaan ku eilen loppui edellinen. Clynol (?) on mulle merkkinä outo, mut tää lähti puoleen hintaan niin ajattelin kokeilla. Ja muutenki siellä oli tarjolla sellasia merkkejä jotka ei mua ihan hirveesti kiinnostanu.
Ja vielä viimeisenä Mádaran tasapainottava kasvovesi. Oon halunnu jo pidempään jonku Mádaran kasvoveden ku nyt otin sen putsarin iltakäyttöön. Ja mulla on vaan kaksi puolillaan olevaa kasvovettä jäljellä, joten täähän on ihan tarpeellinen!!


Sitten ne kylkiäiset sun muut.

Sen seerumin kylkeen laitettiin kosteuttava kasvovoide, ravitseva käsivoide ja puhdistusgeeli. Se nainen sanoi että he luottaa tuotteisiin niin paljon, että heillä on varaa pelkän seerumin hinnalla antaa myös nämä 3 muuta tuotetta, koska me tullaan rakastamaan näitä tuotteita niin paljon että halutaan sitten niitä lisää. Näitä myydään mm. joissakin apteekeissa. Jos joku luomuihminen kiinnostui, lisätietoja voi lukea täältä. Enkä saa mitään etua siitä että klikkaatte linkkiä.
Kuten kaikki muutkin messuilla kävijät, myös minä sain omat Moroccan Oil- pullot. En oo käyttäny näitä ikinä, mut kiva kokeilla mistä kaikki kohkaa. :)
Cutrinin lämpösuojan sai kaupanpäälle kiharrustikusta. Sai valita ottaako lämposuojasuihkeen vai lakan. En käytä lakkoja juurikaan, joten tää oli helppo valinta.
Oriflamen pisteeltä sai huulikiillon kun osallistui arvontaan. Ou jee.

Semmosia ostoksia ja muita. Sit niihin bodypainting kuviin.


Tässä joku muu työ. Kauhistelin noita korkkareita miten korkeet ne on. :)Tässä siis se kilpailutyö jonka mallina toimin pari viikkoa sitten. Ja omasta mielestäni valmis työ on UPEA!! Aiheenahan oli värien renesanssi. Muitakin upeita töitä näkyi, enkä harmikseni tiedä kuka sen voitti koska huonosta olosta johtuen en jaksanut jäädä odottamaan viiteen asti.


Tässä kuvaa mun selästä mallina toimiessa.


Ja olkapää. Jo tää kukka näytti kivalta, saati sit toi valmis työ. Huh.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)