maanantai 7. lokakuuta 2013

L'oréal Studio Express Refresh Invisible Dry Shampoo

Tän kuun alussa loppui Klippoteketin kuivashampoo, joten sille oli siis hankittava seuraaja, sellaista kun ei kaapista löytynyt. Ihmettelin Sokoksella kuivashampoiden valikoimaa ja huomasin nää L'oréalin versiot. Olin nähnyt näistä mainoksia ja niiden suhteen kiinnosti kovasti kokeilla.


kuva yhteishyvä.fi

Näitä oli kolmea eri versiota, itselleni tullut Volume Kick (tuo volyymia latteisiin hiuksiin), Body-Builder (luo rakennetta ja paksuutta ohuisiin hiuksiin) ja Fresh Boost (Extra raikkautta rasvaisiin hiuksiin). Muutaman kokeilun perusteella tulin siihen tulokseen että valitsin itselleni väärän purkin näistää kolmesta. Yleensähän kuivashampoosta saa myös rakennetta ja näin ollen tuuheutta hiuksiin, ja ainakin itselläni tällöin ponnari tuntuu paljon paksummalta.


Ihan tätä postausta varten halusin ilahduttaa teitä rasvaisilla hiuksillani. :) Näihin siis lähdin suihkimaan Volume Kickiä.


Ja tässä tulos. Ihan ok. Plussaa siitä että ei tosissaan tuu juurikaan harmautta hiuksiin niinkuin jotkut toiset shampoot voi tehä. Siihen ne plussat sitten loppuikin...

Tuote lupaus:
Puhtaat hiukset välittömästi. Muutamassa sekunnissa maaginen koostumus imee itseensä likaa ja rasvaa, saat pitkäkestoisen raikkaan, juuri pestyjen hiusten tunteen. No joo.. mutta sen saadakseen täytyy suihkia tuotetta aivan järkyttävä määrä. Tähänkin lopputulokseen (kuvassa) päädyin juuri suihkimalla tuotetta todella paljon, ja silti huomaa osassa hiuksia vielä rasvaisuutta. Eli kovin rasvaisille hiuksille en lähtisi tätä laittamaan, ellei halua ostaa uutta pulloa usein.

Ihana tuoksu. Hurmaava trooppinen tuoksu sisältää marjoja ja hedelmiä ja tekee käytöstä miellyttävän. No juu ei. Mun nenään tää haisee ihan joltain miesten partavaahdolta. Marjoja nähnykkään!!


Pullo itessään ei oo mikään kauheen silmiä hivelevä, mutta näyttää kyllä tyypilliseltä Studio-linjan tuotteelta.


24H Style Refreshner... joopa joo.

Muihin kokeilemiini kuivashampoihin verrattuna tässä oli todella kevyt suihku. Esim. Klippoteketin kuivista suihkiessa tulee sellainen karhean tuntuinen suihku. Tää oli sellanen... ehkä hiuslakkamainen?? Hankala selittää, mutta ehkä te ymmärrätte.

Näiden tulosten perusteella en ehkä aio ostaa tän linjan kuivashampoota uudestaan, tai jos ostan, niin sit sen Fresh Boostin.

Onko joku muu kokeillu näitä?

-T

5 kommenttia:

 1. Itselläni oli tuo Fresh Boost ja lensi muutaman käyttökerran jälkeen roskikseen. Oli kyllä aivan ehdottomasti huonoin kuivashampoo, mitä olen koskaan kokeillut! Ei puhdistanut ollenkaan ja jätti hirveän valkoisen töhnän tummiin hiuksiin. Ei saanut kunnolla pois edes harjaamalla. Ei myöskään tuoksunut hyvälle/raikkaalle. Todella surkea tuote, en suosittele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan karseeta kuraa. Enkä kyllä oo niistä muistakaan versioista kuullu mitään hyvää, et ei tarvii niitäkään kokeilla.

   Poista
 2. Mulla on myös tuo Fresh Boost, ja paskinta kuraa mitä oon hiuksiini suihkuttanu! Hiukset on suihkuttelun jälkeen entistä likasemmat, niinku niihin olis suihkutettu pullollinen lakkaa. Tänään menossa ostaa jotain ihan muuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tähän en oo sortunu enää uudestaan.

   Poista

Mielipiteitä? :)