torstai 17. lokakuuta 2013

Kaaren avajaiset

Tänään avattiin Kannelmäen kauppakeskus Kaari meille tavallisille tallaajille. Ja pitihän sinne heti mennä ihmettelemään.
Ruuhkan takia linkit oli myöhässä ja meinasin paleltua pystyyn pysäkille.


Mutta perille pääsin. Ennenkaikkea mua kiinnosti Kaaren Sokos. Kuulin eräältä henkilöltä, että tää Kaaren Sokos on jotain ihan muuta kun esim. keskustan Sokos tai mikään muukaan. Pääpaino Sokkarin haahuilussa mulla oli luonnollisesti kosmetiikkaosasto. Ja vaikka ostolakko on päällä, sain rahaakin palamaan. :( Mutta en Sokkarilla, vaan vierestä löytyvästä The Body Shopista jossa oli avajaistarjouksena kaikki normaalihintaiset tuottee -20%, kuten myös Sokoksella ja varmaan monessa muussakin liikkeessä. Mutta en siis asioinut muualla kun noissa kahdessa. Kerkeehän sitä vielä ku tässä melkein naapurissa asuu.


Matkanvarrella oli pakko nappasta kuva BR-Lelujen maskotista.


Kierreportaat.


Ja vihdoin Sokos!! Jo sisäänkäynti luo sellasen hienostuneemman tunteen jos vertaa esim. keskustan Sokokseen.

Sit nappailin vähän kuvia siellä kosmetiikkaosastolla. Kivasti oli rajattu omille "osastoilleen" tuotteita.Täältä Sokokseltahan löytyy myös oma hoitola, mutta sieltä en uskaltanu mennä ottamaan kuvia, ku siellä päin ei ollu asiakkaita, vaan 2 tyttöö päivysti siinä ovella. Oon vähän pupupöksy.

Kaikenkaikkiaan tykkäsin tästä kovasti. Tilat oli valoisat ja avarat, tuotteet selkeästi esillä ja just noi omat loosit esim. luonnonkosmetiikalle jne. Täällä tuun varmasti tekemään ostoksia myöhemminkin.

Mut mikä sen sijaan oli pettymys Kaaressa, oli eläinkaupat.


Mustiin ja Mirriin mulla on kantiskortti. Oon käyny aina siinä Kampin liikkeesä, joka on todella iso. Tää Kaaren liike on ehkä 1/4 siitä Kampin liikkeestä. Ja tietenkään täällä ei myydä juuri sitä kissanruokaa jota Myssy syö. Eli joudun jatkossakin käymään Kampissa ruokaostoksilla.


Toisellapuolella olevasta Faunattarestakaan ei löytynyt sitä ruokaa. Mutta tää oli sit vähän isompi ja väljempi ku toi Musti ja Mirri.

Aluksi ajattelin et lähen liikkeelle ihan au naturel, mut en sit viittinykkään, koska meikkaaminen on kivaa. :) Lähin liikkeelle tälläsellä naamalla:Hillitysti harmaata ja violettia. Ja mulla on meikkipuuteria kans, mut koska kamerani on paska, näyttää siltä kuin naama kiiltäisi. Onneks kohta pitäis tulla uus kamera.


Huulipunasta en tainnu muistaa ottaa kuvaa, mut tää puna on mallia vanha ku taivas, mut yks mun suosikeista. Vanha Rimmelin Lasting Finish ja sävystä en saa selvää muuta ku Carna ja Crus. Mut tätä siis ei enää oo. Sääli.


Ja vielä meikkiin käytetyt tuotteet. Tuttuja ja turvallisia löytyy joukosta.
Luomivärit Avonin Cosmic sävyssä Purple Haze ja E. Funkhouserin luomari sävyssä Demure.
Ja kulmaluulla Maybellinen Shiny White.
Rajauksena Stagecolorin Shadow & Liner mustana. En löytäny sävynimee..
Ripsissä vielä pihisevä Volume Million Lashes.
Kulmissa väritön Ardellin Brow Sculpting Gel, joka on ihan susi.


Täähän oli siis kirkas ja väritön ku sain tän, mut jos laitan kulmiin väriä ja sit tätä, niin väri muuttuu likaiseksi. Tokihan se tekee saman muissakin värittömissä kulmavahoissa/geeleissä, mutta ku tän koostumus on tosiaan se geelimäinen, niin tää näyttää siltä ku tää sisältäis räkää... Yök. Voi olla että luovun tästä aika pian...Ostokset esittelen sit erillisessä postauksessa, ettei tästä tuu kauheen pitkää. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)