tiistai 1. lokakuuta 2013

Jane Iredale Pure Gloss + päivän meikki

Harjoitteluni viimeisenä bonuksena ottamani Jane Iredalen huulikiilto sävyssä Pink Candy on osoittautunut kivaksi kiilloksi. Mikään maata mullistava tää ei nyt ollu, mutta vähän kuitenkin normaalia parempi.


Ihana vaaleanpunainen huulikiilto. Luulin ensin että että tää on sellanen mitä yleensä tuubit on, et tässä ei olisi sivellintä tai aplikaattoria, mutta onneksi näin ei ollut.


Tuubista löytyin huulikiilloille tyypillinen aplikaattori, josta ainakin itse henkilökohtaisesti tykkään enemmän kuin esim. siveltimestä tai sellaisesta joka levitetään suoraan tuubista. Huulikiillot ja huulipunat ovat uudistumassa pakkauksiltaan, mutta samoja sävyjä näyttäisi löytyvän uusista versioistakin.
Levittyvyys on hyvä, ei sotke, eikä ole liian tahmainen. Väriä ei tule aplikaattoriin kerralla liikaa, ehkä vähän enemmän voisi tulla, mutta mieluummin näin päin. Tuoksuu raikkaalle. Iredalen omilla sivuilla kerrotaan huulikiiltojen tuoksuvan mintulta ja inkivääriltä, mutta mun mielestä tästä tulee enemmän eukalyptus mieleen. Kihelmöi alussa ja tuntuu viileältä, mutta tunne häviää nopeasti. Ilmeisesti näiden luvataan myös hieman pullistavan huulia, johon se kihelmöintikin sitten perustuu, mutta itse en sellaista huomannut.

Inci: Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Grape Seed Extract, Jojoba Esters, Green Tea Leaf Extract, Ginger Root Oil, Pomegranate Extract, Coconut Oil, Palm Oil, Soybean Oil, Flavor, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol. May Contain: Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Carmine, Red 30 Lake, Red 7 Lake.


Kiillossa näkyy pieniä hippusia.


Tällä saa siistiä jälkeä, pysyvyys on aavistuksen parempi kuin esim. Lumenella.


Tykkään. Huomaan usein valitsevani mieluummin vaaleanpunaisen huulikiillon. Tää Pink Candy on kaunis sävy, sellanen ei liian huomiota herättävä. Tosin se voi myös johtua siitä että mulla ei ole kunnon huulia...Pink Candyn yhdistin neutraaliin ja turvalliseen ruskeaan silmämeikkiin.


Tässä vielä kokonaisuutena. Kävin lauantaina kampaajalla pätkäisemässä pitkät hiukseni vähän lyhyemmiksi. Nyt ne on kauniin terveen näköiset. Lisäksi juuria tummennettiin liukuvärjäyksenä, näin se joka kuukautinen juurikasvu ei räjähdä silmille.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)