perjantai 25. lokakuuta 2013

Arvattavissa oleva pettymys

Ostin joskus Lindexistä heidän ilmeisesti oman sarjan suihkugeelin ja kuorinta-aineen. Molemmat oli -70% alennuksessa ja kivan näkönen ulkonäkö sinetöi ostopäätöksen. Nyt oon ottanu ton kuorinnan käyttöön, suihkugeelin vielä odotellessä vuoroaan.

Mulla oli omat epäilyni jo silloin kun ostin tän, mut halpa hinta antoi jo silloin anteeksi mahdollisen huonouden.


Tuubi on kullanhohtoinen jossa pieni sipaus pinkkiä. Tavaraa tässä on 200ml.


Siihenpä ne hyvät asiat sitten loppuikin. Tää on just sellanen tyypillinen halpis-kuorinta, joka siis ei kuori. Aine sisältää todella vähän kuorivia ainesosia, että tätä voisi käyttää vaikka joka päivä ilman pelkoa siitä että kuorii liikaa.


Tuoksu on ihan ok, sellanen kevyen parfyymimainen.

Ja kuten kuvasta saattaa jopa näkyä, tuote on TODELLA vetistä. Kun tuubista puristaa, tulee tavaraa todella paljon. Jos kuorinta olis hyvä, sitä tulisi liikaa. Nyt ei haittaa, pääseepähän siitä nopeammin eroon. Onneksi on tehokas kuorinta jemmoissa, joita voi sitten käyttää viikottaisessa kuorintarupeamassa. Tosin nyt ei oo sitäkään tarvinnut itse tehdä, koska koulussa opetellaan juuri täydentäviä vartalonhoitoja, joissa tehdään siis kokovartalokuorinta, joku laite ja pakkaus. :) Pääsin tänään siis vähemmällä viikottaisessa kauneudenhoitorupeamassa. Jeh.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)