maanantai 23. syyskuuta 2013

Viimeinen bonus osa 1

Nyt sit alko oloneuvoksen elo. Työt loppui 15.pv ja 21.pv oli viimeinen työharjoittelupäivä ensimmäisessä paikassa. Harjottelua ajattelin vielä jatkaa jossain muualla, mutta en vielä tiedä että missä. Ensin vähän lomailua. :) Hoitola jossa olin harjoittelussa, lopetti toimintansa siinä pisteessä. Heillä on toinenkin hoitola, mutta siellä on vain 1 hoitohuone, joten sinne ei olisi mahtunut. Kivaa oli, mutta nyt kohti uusia tuulia. Viimeisenä päivänä lunastin siis viimeiset bonukseni. Ja meinasi taas tulla tilanne että mitä kaikkea sitä ottaisi. Ainoastaan yksi tuote oli sellainen jota "tarvitsin".
Näihin tuotteisiin sitten päädyin.


Phytomerin tuotteista mukaan tarttui Miehelle uudet kappaleet Facial Controlin Hydra Matifying Cream ja Global Purin Exfoliating Oxygenating Face Care. Itselleni Oligomerin Invigorating Moisturizing Shower Cream. Tätä kattelin jo pitkään ja päätin et seuraavista bonuksista otan tän. :)


Decleorin hyllystä lähti mukaan Aromessence Ylang Ylang Serum, Aroma Confort Moisturising Body Milk, kosteuttava ja ihoa vahvistava vartaloemulsio, sekä mikroverenkiertoa aktivoiva eteerinen balsami vartalolle, Baume Circularome Stimulating Balm.

Joudunkin tekemään tästä kaksiosaisen postauksen, koska bloggeri jumittaa sen verran etten saa kuvia lisättyä... Näiden bonusten lisäksi haltuuni on tullut jokunen muukin tuote, joista ainoastaan yhden olen ostanut. Yksi tuli ystävältä lahjaksi ja 2 muuta harjoittelupaikasta poismenevinä testereinä. Mutta niistä lisää sitten kun saan kuvia lisättyä.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)