keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Miss Manga- mascara

Nytpä esittelyssä Miss Manga- mascara. Pakko tunnustaa et heti ostolakon alettua, sorruin tähän ripsariin. Mutta, mullapa on erinomaiset perustelut tän hankinnalle; koskaan aijemmin mulle ei oo tullu samanlaista halua saada jotain tiettyä kosmetiikkatuotetta kuin tämän kohdalla. Sydän sykähti jo heti ensimmäisen mainoksen nähtyäni ja jäin pohtimaan asiaa pitkään ja hartaasti. Asia vaivasi mua niin paljon että mun oli pakko saada tää itelleni. Tässä vielä pari mainoskuvaa jotka edesauttoivat asiaa.Molemmat kuvat on Youtubesta napattu. Jotenkin nää ja se telkkarimainos vaan vetos muhun. Ja toki tiedän että näitäki on paranneltu vaikka ja miten, mut mitä sitten? Oon mainosten uhri, tunnustan.
Ja onhan ripsarin hylsyssäkin pinkkiä joka vetoaa muhun. :)


Harja on suippomainen ja sillä pääsee hyvin sisänurkkaankin väriä lisäämään.


Varressa on taipuva osa, jonka tuntee ripsaria laittaessa. Oisko ollu joku Maybellinen ripsari jossa oli kans taittuva varsi, mut siitä en silloin huomannut sitä. Taittuva varsi ei kuitenkaan häiritse ripsaria levittäessä.


Vertauksen vuoksi Miss Mangan kanssa Volume Million Lashes ja Wild Mega Volume.


Kyllähän tällä ihan kivan tuuheuden sai. Käyttö oli miellyttävää, vaikka yleensä koen tällaiset harjat hankalemmiksi kuin suosimani kumiharjat.


Massaa tuli sopivasti, eikä harja sotkenut ripsirajaa. Luonnollisesti tämän kanssa piti laittaa pinkkiä luomiväriä.


Eihän tää tietenkään oo yhtä hieno kun mainoskuvissa, mutta mää tykkään tosi paljon.Tykkään kyllä että tällä saa aikaan siistiä  ja itselle ainakin tarpeeksi tuuheatakin jälkeä. Pituuskin on hyvä, tosin omat ripseni on melko pitkät muutenkin.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)