lauantai 7. syyskuuta 2013

Lomaostoksia

Täällä taas. Viime viikko tuli lomailtua Madeiralla, häämatkan merkeissä. Kuvia tuli otettua varmaan toistasataa... mutta sitten kävi niin, että 2 viikkoa vanha kameramme unohtui johonkin ja jäi sille tielleen. Ja sinne meni kaikki häämatkakuvat. Paskat kamerasta ja jos olis ollu ihan mikä tahansa muu reissu niin paskat kuvistaki, mut ku se oli meijän HÄÄmatka. :( Noh, ei auta itkeä. Harmittaa vaan vietävästi. Saatte siis edelleen nauttia vanhan digikameran laatukuvista.

Mutta siis pieni katsaus ostoksiin (kosmetiikkaan) jota reissultani ostin. Halusin kovasti ostaa jotain perinteistä Portugalilaista kosmetiikkaa, mutta se oli todella hankalaa. Paikalliset eivät tienneet mistä sellaista olisi voinut ostaa. Eräässä vähän isommassa kosmetiikkaliikkeessä neuvottiin kartan kanssa eräälle kadulle josta olisi pitänyt löytyä joku putiikki, mutta eipä löytynyt... Sieltä samaisesta liikkeestä löysin muutaman portugalilaisen tuotteen kuitenkin, ettei sen suhteen tarvinnut tyhjin käsin lähteä.


Ylärivin luomivärit ostin sellasesta halpiskaupasta. Pitkä paletti maksoi 3,50€ ja neliö 2,95€. Ajattelin että en köyhdy paljoa jos nää ei ookkaan hyviä laadultaan.
Poskipuna on lempisäläkaupastani Claire´s:sta johon tutustuin jo Lontoossa. Tuolta ostin vähän tukkatuotteitakin.
Alarivin Castelbel Kiwi palasaippua on portugalilainen, samoin viereinenCastelbel Verbena Hand Cream.
Lancasterin Aquamatt- voiteen ostin koska se oli -40%.


Lähikuvaa glitterpläjäyksestä. En malta oottaa et pääsen kokeileen näitä ku seuraavan kerran lähen pilettään. :)2 eri valotuksessa otettua kuvaa. Ensimmäinen vähän tärähti, mutta siinä näkyy sävyt vähän paremmassa valossa ku alemmassa kuvassa. Nythän sit alkaa illat pimentyä ja kuvien otto aika lyhentyy..  Tässä paletissa on jotkut sävyt tuplana.


Kuten kuvasta näkyy, näissä on kuitenkin kivasti pigmenttiä. :)


Ekassa kuvassa tän sävy on oikee, mut siitäkin otettu valoisa kuva tärähti niin otin sit uuden et toi ihana kukkakuvio tulee paremmin esille. Testasin tätä tänään ja totesin et tää on varmaan parempi talven vaalealle iholle.Vaikkei nää nyt kosmetiikkaan liity, vilautan nyt kuitenkin nää Claire´s:sta ostamani tukkarusetit. :) Tää joka mulla on päässä on saman kokonen ku noi pienet rusetit, mut koska olin sen jo kerenny tukkaan laittaa ennen ku otin nää kuvat niin se piti kuvata päässä.

Semmosia kauneusostoksia. Ostin myös pari paitaa, shortsit, farkut ja Madeira-pussukan, mut en nyt niitä jaksanu ruveta kuvailemaan.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)