keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Joukostamme poistuneet elokuu-13

Nyt oon ihan tyytyväinen elokuun loppuneet saldoon. Paljon normaalikokoisia tuotteita. Muutenkin nyt aijon aloittaa ihan kunnollisen ostolakon. Olen vielä viikon töissä jonka jälkeen jään opintovapaalle toukokuuhun asti. Vielä en tiedä kuinka paljon tukia tulen saamaan, joten sekin tulee rajoittamaan shoppailua koska luonnollisesti tukiahan ei saa paljoa. Ainoat poikkeukset tulevat olemaan messut joilta saan jotain pientä ostaa, ja sekin mielellään tarpeellista. Ja tietenkin jos joku semmoinen loppuu jota ei ole varastoissa lisää niin sitten sellaisen saan ostaa, esim. silmämeikinpoistoaine.


Kokonaisuus näyttää tältä.


Vartalopuolelta loppuin Avonin Senses sarjan Mystique suihkugeeli. Tää oli sellanen ihan perus, oon tosi huono arvostelemaan suihkugeelejä. Tässä tuntu olevan sellanen parfyymimainen tuoksu. Persikkaa ja vaniljaa en kyllä haistanu. Sain tän tilauksen yhteydessä lahjaksi.

Toinen oli sitten Lumenen Spa sarjan Ravitseva Vartalohoito. Tää oli kaksifaasinen, eli ravistettava öljy. Ihan ok kesäkäytössä, talvikäytössä ei ollu tarpeeksi kosteuttava. Olinkin jo unohtanu tän olemassaolon kunnes se jostain kolosta löyty. Käytin sen nopeesti pois. Tästä jäi vähän sellanen tahmea tunne. En ostais lisää. Sain tän Lumenen työkeikalta.


Kasvotuotteista loppui Lumenen Radiant Touch Raikastava Puhdistusvoide. Hellävarainen mutta melko tehokas kuitenkin. Käytin ykkösvaiheen putsarina. Raikas tuoksu. Mutta ei tullu sellasta wau-efektiä, enkä huomannu et olis helpottanu näppyongelmaa. Sain tän Lumenen työkeikalta.

 Myös saman sarjan Raikastava Kasvovesi tuli tiensä päähän. Tää rupes välillä ärsyttämään ihoa, varsinkin talvella. Käytin nyt kesällä nopeesti pois.

Decleor Aroma Cleanse silmämeikinpoistoaine. Tehossaan yhtä hyvä kun Lumenen vastaava, mutta tässä sai olla tarkkana että ei menny silmään, muuten kirveli ja pitkään. Taidan jatkossa jättää tänkin hyllyyn. Sain tän harjottelusta bonuksena.

Gatineau Clear & Perfect sarjan naamionäyte. Käytin tän muistaakseni häiden aattona vai peräti hääpäivän aamuna... mutta jokatapauksessa tää oli ihan loistotuote!! Iho näytti ja tuntui todella puhtaalta ja tasaiselta. Tätä täytyy jossain vaiheessa hankkia täysikokoinen puteli. Ehkäpä uutena bonuksena. ;)

Avènen Cicalfate sinkkivoide. Tää oli hyvä kosteuttaja ja uskon että tää auttoi myös taistelussa näppyjä vastaan. Ainakin nyt kun tää pääsi loppumaan, on myös leuka ja rintakehä päässyt räjähtämään. Lopetin tällä viikolla pillereiden syömisen kokonaan, ainakin hetkeksi. Katsotaan nyt miten iho reagoi. Voisin ostaa uudestaan, sitten kun ostolakko sen sallii ja muut kasvovoiteet (joita on arviolta 6 kpl) vähän vähenevät.


Muut osiosta loppui Oriflamen hajuvesi. Ihana kukkaistuoksu joka oli täydellinen arkituoksu. Nyt pitää ainakin yksi muu hajuvesi käyttää loppuun ennen kun saan ostaa uuden, jos silloinkaan.

Got2Be Smooth 'n Chic hiuslakka. Söpö pullo, hyvä lakka. Käytän lakkoja todella vähän, yleensä vain kiinnittämään lentelevät irtohiukset ja siihen tää oli erittäin loistava. Ei liian tehokas mutta ei mikään huonokaan.

Rexonan Aloe Vera dödö kuuluu siihen peruskastiin. Toimii mulla hyvin. Voisin ostaa uudestaankin.

10 tuotetta joista 9 oli täysikokoisia. Hyvin multa. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)