perjantai 13. syyskuuta 2013

Jokunen meikki

Ei nyt hirveesti oo kerenny kirjotteleen mitään tai keksiin aiheita postauksiin, joten esittelen tässä muutaman meikin jotka oon tän viikon aikana väsänny. Pääsin nyt testaileen sitä Madeiralta ostamaani luomiväripalettia. Ja oon tykänny!!

Tähän ekaan meikkiin käytin paletin murrettua vihreää ja kullankeltaista. Näissä väreissä on hyvin pigmenttiä, mikä oli iloinen yllätys ku ostin tän kuitenkin ns. halpiskaupasta.
Muut meikkiin käytetyt tuotteet: luomivärin pohjustajana Sensain Eyelid Base, Maybellinen luomiväri Shiny White, rajauksena Lumenen kajal Metsänvihreä, ripsissä Max Factorin Wild Mega Volume ja kulmissa Lumenen kirkas kulmageeli.
Sama paletti kun ylemmässä meikissä. Tosin sisänurkassa surullisen kuuluisa L'oréalin vaaleanpunaista. Rajauksena on Stagecolorin huultenrajauskynä sävyssä Burgundi. Tuntui vaan sopivan tähän meikkiin. :) Tästä "ruosteenpunaisesta" tuli mun uus lemppari.

Viimeseen meikkiin sekotin 3 eri vihreetä. Vähän sellanen vihreeöveri. Ei näytä niin överiltä kuvissa ku mitä oli luonnossa. Väriä mm. varis aika reippaasti alaluomelle, joten levitin vihreetä sit sinnekkin.

Tämmöstä tänään.

Nyt ku on 10 seuraajaa tullut kasaan, voisin kehitellä pienen arvonnan tässä myöhemmin. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)