tiistai 20. elokuuta 2013

Rouva on palannut

Huh huh. Nyt se on ohi, ja arki on palannut muutaman päivän tärinöiden jälkeen. Häät olivat siis lauantaina ja niistä johtuvien kiireiden takia on ollu täällä blogissakin hiljaista. Ensi maanantaina olisi sitten tarkoitus lähteä häämatkalle Madeiralle.
Häät meni todella hyvin, kaikilla oli hauskaa, ruokaa kehuttiin todella paljon ja oli ihana nähdä miten kaksi sukua tutustui toisiinsa ja kaikki tanssivat. Ja tätä ei kuule mun suusta usein, mutta mää näytin uskomattoman upealta!! Kuvia laitan sitten kun niitä saan. Harmittaa etten tajunnut meikistä ottaa lähikuvaa, se oli nimittäin ihana. Koulukaverini meikkasi mut häälahjaksi ja vakikampaajani laittoi hiukset. Kokonaisuus oli tyrmäävä. Kumpa näyttäis joka päivä siltä. :)
Mutta tässä postauksessa haluan esitellä taas pienen Avonin tilauksen (heh) sekä hääkorut joita käytin ja hääkynnet.


Tilasin setin naturals tuotteita, jossa oli teepuu-kurkku puhdistusgeeli, peel off naamio ja kasvovoide. Kuten jo aijemmin totesin, mulla ei oo juurikaan näitä seka- ja rasvaisenihon tuotteita joita nyt ainakin kesäaikaan tarvitsen. Sitten tilasin vielä Smooth & Gentle deodorantin jonka pitäisi hillitä karvojen kasvua. No, katotaan nyt..


Tässä sitten meidän häälahjat. Saatiin valita molemmat yhdet tuotteet jotka haluttiin häälahjaksi mun Avon konsulentilta. Valinta oli mulle todella vaikea, mut päädyin sitten tähän Anew Vitalen BB+ voiteeseen. Mies halusi suihkugeeliä joten hänelle valitsin tämän Avon Men Sport suihkugeelin. Ja on kuulemma hyvän tuoksuinen.


Pitihän sitä jo heti testata kädelle. Väri on aavistuksen punertavaa..


Mutta sulautuu iholle hyvin.
Tääki lupaa yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista, mm. säännöllisesti käytettynä vähentää juonteita ja pienentää ihohuokosia ym. Jos huomenna kerkeis vaikka testaamaan tätä käytännössä.


Avonilta ihan häitä varten tilatut korvakorut, näihin oli kaulaketjukin, mutta päädyin sitten kuitenkin tähän Lumenen tilaisuudesta saatuun koruun.


Ja vielä sormukset. Vihkisormuksen sain äitiltä. Hän oli saanut sen edesmenneeltä isiltäni kun he olivat olleet vuoden naimisissa. Eli joskus 70-luvulta se on. Tillanderin ikuisuussormus. Ja juuri oikean kokoinen. :) Ja näkyy siellä myös vilaus kynnestäkin.


Sain tän idean jo kauan sitten, joskus talvella, että kun kerran menen naimisiin saksalaisen kanssa, haluan vasempaan nimettömään saksanlipun ja oikeaan suomenlipun. Muuten sitten punaista liukuvärjäystä. Kynnet on myös koulukaverini käsialaa (ei tosin hänen joka meikkasi mut).
Mutta tälläistä täällä tänään. Nyt pitääkin sitten ruveta miettimään kunnon postausaiheita. Herr Saksa muuten lupasi että saan ostaa paljon kosmetiikkaa häämatkalla.. tai itseasiassa mää vaan ilmotin että aijon ostaa johon hän että selvä. :D

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)