torstai 1. elokuuta 2013

Joukostamme poistuneet heinäkuu -13

En ihan päässyt tavoitteisiin heinäkuun loppuneissa, mutta melko hyvin kuitenkin. Yksi putsari, kasvovesi ja hiustuote jäi vielä pikkusen vajaiksi, mutta ne saan loppumaan sitten tässä kuussa. :)


Tämmönen satsi tälläkertaa.


Hiuspuolelta kului loppuun Tallinnasta ostamani Matrixin Clean Remix Instant Dry Shampoo. Tää oli ihan hyvä tuote, teki hiuksista puhtaat ja antoi niille rakennetta, mutta ei tästä kuitenkaan lempparia tullu. Jotenki tuntu et tää loppu kauheen nopeesti, vaikkei se oikeesti ees loppunu normaalia nopeemmin.

Garnierin Olia hiusvärin mukana tullut hoitoaine, samaa loistokamaa ku aina hiusvärien mukana, ei siitä sen enempää.

Keune So Pure Natural Balance Moisturizing Shampoo. Ihanan tuoksuinen, pesi ja vaahtosi hyvin ja hiukset kuitenkin jäi sellaiseksi kosteutetun tuntuiseksi. Erittäin hyvä luonnontuote.


Kroppapuolelta lähti kiitään Lumenen Arctic Aqua Virkistävä Suihkugeeli. Tää oli ihan perus suihkugeeli, tuoksu oli raikas mutta neutraali, eli sopiva myös miehille.  En osaa oikeen muuta tästä sanoo...

The Body Shopin Pink Grapefruit Body Puree. Vahvasti lonkerolle tuoksuva kosteusvoide ei riittänyt oman kroppani tarpeisiin talvella, joten käytin sen pois nyt kesällä. Jätti sellaisen lähmäsen tunteen joksikin aikaa iholle. En tykännyt.


Nassupuolelta Lumenee kolmin kappalein.

Lumene Lab 2in1 kuoriva naamio. Käytetään kerran viikossa kuorivana naamiona. Levitetään puhtaalle iholle, annetaan vaikuttaa 3 minuuttia jonka jälkeen käytetään kuin kuorintaa. Todella pehmeää mutta paljon pikkiriikkisiä hiekkasia. Oikeesti ihan kuin olisi hienointa hiekkaa sekoitettu voiteen joukkoon. Tuoksui omaan nenään ihan rusinalta... Ihan ok tuote, en jää kaipaamaan.

Lumene silmämeikinpoistoaine, te tiedätte jo mielipiteen. Ihana!!

Lumene Vitamin C+ Kirkastava Tehohoito jäi parista päivästä kiinni ettei kerennyt viime kuun loppuneisiin. Keltasta nestettä, yksi pumppaus riitti koko kasvoille ja kaulalle. Imeyty hetkessä, hyvä tuoksu, mutta en huomannut mitään eroa kasvojen "kirkkauteen"


Muut.

Clean & White hammastahna jonka ostin sillon joskus messuilta oli varsin mukava tuttavuus. Yritin ottaa ennen ja jälkeen kuvia, mutta en onnistunut saamaan hyviä kuvia joissa eron olisi nähnyt, sillä sen kyllä huomaa luonnossa. En nyt sano että hampaani olisi monta astetta vaalentunut tms. mutta kirkastui selkeästi ja vähän vaaleni. Tätä voisin käyttää lisääkin. :) Ehkä taas jossain messuilla jos bongaan tän pisteen niin käyn hakeen purkin.

Gehwol med. Antiperspirant Jalkavoide. Saatiin nää koulusta koulutuslahjaksi ja käytin nyt kesällä loppuun kun en tarvii niin tuhtia voidetta. Tää on kevyt ja vähän rakeinen koostumukseltaan. Tuoksuu aika samalla kuin muutkin, en osaa oikein selittää. Mielestäni jalkahikoilu on vähentynyt tän käytön myötä, ei siis loppunut kokonaan tai muuttunut huimasti, mutta vähentynyt. Töissä kuitenkin olen lenkkarit jalassa monta tuntia, niin kyllä siitä huomaa eron. Mutta silti tää ei kuulu suosikkeihini Gehwolin tuotteista.

Yhteensä 10 tuotetta, joista 9 oli täysikokoisia. Aika hyvin multa joka käyttää sataa tuotetta samaan aikaan.  Tän kuun aikana saan tosissaan loppuun yhen putsarin, kasvoveden, hiustuotteen, vartaloöljyn ja toivottavasti suihkugeelin. Ja se luomiväri on edelleen käytössä aktiivisesti, vielä mää senkin saan kulumaan!!

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)