sunnuntai 11. elokuuta 2013

Ei tästä tuu mitään...

Mää oon tosi hyvä vakuuttelemaan itselleni kaikenlaista. Yleensä silloin kun ostan jotain jota en todellakaan tarvitse, kuten tässä tapauksessa.. Mulla alko nyt loma, sitä ennen tein 12 päivää putkeen töitä ja harjoittelua, aamusta iltaan (en onneks ihan joka päivä) ja välissä oli myös parin päivän sokerointikoulutus... Stressin määrä oli taas sitä luokkaa et joka päivä viimesellä työviikolla ennen lomaa olis tehny mieli vaan kirkua et jättäkää mut rauhaan tai et antakaa mun nukkua!!! Tää viikonloppu on mennyt vähän kiukkusissa tunnelmissa juurikin sen takia että univelat on mahtavat, mut ei oo aikaa nukkumiselle. Homman nimihän on se että kouluhan siis alkaa huomenna ja teen vielä pari viikkoa harjotteluu siinä ohella (et se siitä lomasta) ja sit lähetään häämatkalle ja sit saa lomailla! Lauantaina piti herätä aamulla aikaisin kun oli vielä viimeinen sovitus hääpuvusta ja sain sen sit mukaani. Puvun vein työpaikalle hetkeksi että kerkesin hoitaa vielä muutaman asian ennen kotiinpaluuta ja sitä että Herr Saksa tuli sen kantamaan. :) Kävin Lindexiltä ostamassa muotoilevan alusmekon (joka tulee afterpartymekon alle koska oon pikkusen lihavoitunu) ja sieltä sen ensimmäinen repsahdus sitten lähti.


Lindexin omaa kosmetiikkaa miinus 70 prossaa. Koska nää nyt on niin halpoja ja on sit taas jotain blogiin kirjotettavaa. Sain itseni vakuutettua ja nää lähti mukaan. Kuorinta ja suihkugeeli. Kivan näköset tuubit. Näyttää ihan siltä et nää tuoksuis tosi vahvalle, mut itseasiassa näissä on tosi mieto tuoksu. Kuorinnassa näin pikatestauksella kädelle ei oo ihan hirveesti rakeita, mut seki menee sit kuorintahanskojen kanssa.


Samana päivänä lähi Emotionista napatut tuotteet. Kannelmäen Prisman tiloissa sijaitseva Emotion on vasta vähän aikaa sitten muuttanut uusiin tiloihin rempatussa kauppakeskuksessa, ja nyt siellä on jo joku ihme poistomyynti. En tajuu. Mut sen tajuun et tuotteet oli miinus 30-50 prossaa joka sai mutki sinne ihmettelemään. Hyllyt notku tyhjyyttä, mutta kyllä määki osani sain sieltä. Vaikken tarvinnu. Mutku oli niin halpaa. Myyty!!
Opin Avojuicee oon kuolannu jo pitkään ja käyn aina välillä sokkarilla nappaamassa pikkusen kätösiin. Normihinta oli 22,70, mikä on aika suolanen käsivoiteesta, nyt se makso 15,89. Ja koska kyseessä oli Emotion, saan vielä s-ryhmän henkilökunta-alennuksia -15%. Tää tuoksuu ihan pez-karkille.
Jeanne En Provencen Amande Douce suihkuvoide. Oikee hinta 8,50, 30% alennuksen kanssa 5,95. Makee tuoksu. Aattelin tän säästää talveks.
Biothermin Eau De Paradin dödö. Tuoksuu ihan karkille. Oikee hinta 25, puoleen hintaan 12,50. Oon kuullu Biothermin dödöistä hyvää, mut en oo vielä ite päässy kokeileen.
Yhteensä kaikkien alennuksien kanssa nää kustanti 29,19€. Not bad. :)


Ja vielä sokerina pohjalla.. Sain tänään niin epämiellyttävää palvelua DNA-liikkeestä, et raivoissani menin prismaan ja halusin itelleni jotain kivaa. Taas hyvä syy ostaa jotain, paha mieli. Kattelin ensin leffoja, sitten kirjoja, mut en löytäny mitään kivaa. Sanoin sit Herr Saksalle et nyt saan ostaa kosmetiikkaa ku en muuta löytäny. Päädyin sit tähän Nivean putsariin. Toisaalta tää oli hyvä ostos, koska mulla ei oo oikeen kunnon putsaria "uudelle ihotyypilleni", vaan kaikki on enemmän sellasia kuivanihon putsareita. Ne sit varmaan menee talvella.

Eli hyvät syyt oli taas ne samat: ompa halpaa, ompa halpaa merkkikosmetiikkaa, vittu mitä palvelua.

Onni oli vaan se et en köyhtyny ihan hirveesti.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)