perjantai 5. heinäkuuta 2013

Vähän bareMineralsia ja hääkakkuja

Mun on nyt ihan pakko esitellä teille polttarilahjaksi saamani bareMineralsin luomivärit. Oon niitä jo testaillu ja tehny meikkejä, joista luonnollisesti ei oo kuvia, mut tässä vähän näytteitä sävyistä. Oon ihan rakastunut!!

Suureksi harmikseni kamera taas söi värejä, eikä nää oo kuvissa ollenkaan niin näyttäviä kuin luonnossa.


Sävyinä Wildflower ja Water Lily.Water Lily

Wildflowers


Wildflowers on aivan ihana hohtavan tumma pinkki, mutta tän kanssa saa olla varovainen ettei saa silmiä näyttämään itkuisilta.


Water Lily taas on haalean hohtava violetti, joka on myös todella upea sävy.

 

Kuvat otettu luonnonvalossa, parvekkeella. Kuvissa näkyy ihana hohto, mutta ei sitä räväkkää väriä minkä näillä saa aikaiseksi. Alla on Sensain Eyelid Base-pohjustajaa.


Ja vielä suorassa auringonpaisteessa.

Harmittaa että kuvissa luomivärit ei pääse oikeuksiinsa. Mutta näitähän myydään jo melkein jokapaikassa, Sokkarilla, Kicksissä jne. että jos joku haluaa käydä katsomassa luonnossa sävyjä, niin suosittelen.

Myös pysyvyys on hyvä, itselläni tosissaan on rasvoittuvat luomet, että pohjustajan tarviin. :)

Sitten pari näytettä hääkakusta.

Tilataan meijän hääkakku Gagusta, koska siellä työskentelee entinen työkaverimme. Sain häneltä kerran maistiaisia aivan jumalaisesta mansikka-kuohuviinikakusta, ja päätin jo silloin haluta sen hääkakuksi. Mutta Herr Saksa halusi maistaa jotain muutakin.


Vaaleanpunaisella kuorrutuksella oleva kakku on suklaa-raparperi, ja valkoisella mansikka-kuohuviini.


Nam! Tää on vaan niin täydellinen. Sisältää valkosuklaata.


Ensin ajattelin että voiko suklaa ja raparperi muka toimia yhdessä, itse kun en ole suuri raparperin ystävä. Mutta voin sanoa että toimii!! Tää kakku vaan on todella makea, mutta siitä huolimatta erittäin hyvä.

Itse kuitenkin olin päätökseni jo tehnyt, ja onnekseni Herr Saksa päätyi myös mansikka-kuohuviinikakkuun. Jee!! Kyllä noi Gagun tyypit osaa. :)

Ja voin luvata että linkistä jolla pääse Gagun sivuille, en kostu mitään, en edes pientä suklaapalleroa, sillä kukaan tutuistani/ystävistäni ei edes tiedä että kirjoitan tätä blogia. :) Enkä tee  yhteistyötä kenenkään kanssa... ainakaan vielä. ;)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)