lauantai 13. heinäkuuta 2013

Ryöpsähdys Stagecolor Cosmeticsia

Ihan ekaksi, mulla ei mennyt yhtään rahaa näihin, joten siitä plussaa. Miinusta taas tulee siitä että jätin tänään työkaverilleni tilauksen Avonille. Huoh...

No mut siis, harjottelupaikassani, kuten varmaan myös monessa muussa paikassa on sellainen käytäntö että jos joku tuote loppuu, eikä sitä tule enää/poistuu myynnistä, saa sen testerin ottaa itselleen. Mulla on jo pari Elizabeth Ardenin putsaria käytössä. Nyt viimeksi oli siivottu Stagecolor Cosmeticsin ständi ja laatikot, ja sieltä lähti kasa meikkejä ja testereitä jakoon.

Mää sain tälläsen saaliin:


Mooooonta luomiväriä, juuri niitä joita en tarvitsisi yhtään enempää :) Enkä sen puoleen mitään muutakaan meikkejä. Ja pari poskipunaakin siellä oli. Oon jo testannu paria luomiväriä ja tota reunimmaista poskipunaa, ja voin sanoa että pigmenttiä löytyy!!


5 rajauskynää ja 2 huulikiiltoa. Huulikiillot tuoksuu ihan vohvelille. Nää oli tarkotettu testereiksi, mutta oli kyllä ihan käyttämättömiä.


Vasemmalta oikealle; Taupe, Raspberry, Burgundy, Ice Blue ja Midnight. Terottamalla näistäki sai hyvät. Huulikiillot vasemmanpuoleinen 10253 ja oikea 10258. Oikeenpuoleinen on se tummempi sävy, vaikkei heti uskoisi. Yritin ettiä netistä jos löytyisi jotkut nimet näille sävyille, mutta ei... :(


Mukaan tarttui vielä Orlyn minilakka sävyssä Starry-Eyed.:)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)